Дистанционното обучение е подходящо (1) за хора с натоварен график и невъзможност за физическо присъствие, (2) за тези, които нямат достъп до езиково обучение, на мястото където се намират и (3) за български граждани, живеещи в чужбина. В LinguaMundi можем да Ви предложим две различни форми за дистанционно обучение - онлайн обучение в реално време и видео обучение. 
Дистанционно обучение
Онлайн обучение в реално време

Онлайн обучение в реално време

Обучение в реално време с учител от LinguaMundi

Обучението се провежда по Skype и обучаемите имат конкретен ангажимент за присъствено обучение в реално време. Необходимо е обучаемите да разполагат с добра интернет връзка и съответните учебни материали. Ние можем да Ви изпратим учебните материали или Вие да ги закупите от най-близкия до Вас представител. Този тип обучение се таксува според тарифите на индивидуално обучение (специализирана подготовка) в езиковия център и може да бъде организирано за английски, немски, испански или български за чужденци.

Видео обучение

Записани видео уроци достъпни 24/7

Този тип обучение се предлага само по английски език през платформата ни LanguageBox.bg. Обучението е организирано под формата на видео уроци, записани с преподавател и секции за упражнения към всеки урок. Това позволява продуктът да бъде ценово ефективен. Обучението е подходящо за хора, които трудно намират свободно време и могат да се обучават, докато пътуват, в обедната почивка и т.н. Обучаемият получава времеви достъп от 1, 3, 6 или 12 месеца до всички нива по общ английски или бизнес английски.

Видео обучение по английски език