Фирмени обучения

По английски, немски и испански за Вашите служители

LinguaMundi предлага гъвкави графици и разнообразни програми за корпоративно обучение, което да отговори на нуждите на фирменото ръководство и същевременно да се съобрази с натовареността и възможностите на служителите. Обучения могат да се провеждат в учебната база на езиковия център или в база на Вашата компания. При заявка от Ваша страна, ние ще Ви изпратим конкретна оферта, а езиковото ниво на служителите ще определим напълно безплатно. Вижте някои от корпоративните клиенти, с които вече сме провели обучения и техните истории. 

бизнес курсове
бизнес курсове по английски, немски и испански

Форма на обучение

Присъствена, дистанционна, комбинирана

Изцяло присъствена форма на обучение - обучението може да бъде по английски, немски или испански език и целият хорариум на обучението се покрива с преподавател.


Изцяло дистанционна форма на обучение - обучението се провежда посредством платформа за провеждане на онлайн курсове във видео уроци. Налично е само по английски език.


Видео курсове през платформата ни https://languagebox.bg/

Разнообразие от възможности

Допълнете Вашето обучение с разнообразни езикови модули

Предпочитаните типове обучение от фирми и институции са общ английски (немски или испански) и бизнес английски език. Разбирайки обаче разнообразната дейност на компаниите сме разработили и модулни програми за обучение в различни области като допълнение към основните курсове. По-популярните модули са: Бизнес кореспонденция на английски език; Бизнес комуникация по телефона на английски език; Английски език за мениджмънта; Английски език за банковото дело и финансите; Медицински английски език; Компютърен английски език.

английски, немски и испански за фирми и институции
английски, немски и испански за вашата компания

Вашите служители в наши групи

Освободете се от организацията на собствени групи

Ако сте малка компания или е трудно да се съобразите със свободното време и езиково ниво на служителите си, Вие може да ги включите в групи от редовния график на LinguaMundi!


Попитайте ни и за рамково споразумение, с което Вашите служители могат да ползват преференциални цени в LinguaMundi при желание от тяхна страна сами да финансират обучението си.

Оферта

Ще я получите до 3 работни дни от Вашето запитване

При проявен интерес от Ваша страна, свържете се с нас на тел. 032/ 62 22 33; 0878 400 970 или на e-mail: [email protected]. В рамките на 3 работни дни ще Ви изпратим подробна оферта. LinguaMundi може да предложи и различни от горепосочените типове курсове или модули, в зависимост от изискванията и нуждите на клиента.

бизнес английски, немски и испански
бизнес обучения по английски, немски, испански

Клиенти

Ако все още се колебаете, вижте някои от нашите клиенти

фирмено обучение по английски, немски и испански