Mondi Стамболийски

Присъствени, дистанционни и индивидуални обучения

Корпоративно обучение по английски език по заявка на Mondi Стамболийски. Желанието на компанията беше да се проведат 3 групови обучения за служители на фирмата в база на завода в гр. Стамболийски, 3 индивидуални обучения и онлайн обучение по бизнес английски през платформата ни www.LanguageBox.bg

Mondi Стамболийски
Telus International

Telus International

Немска академия

По заявка на Telus International, проведохме 1-вата немска академия за структурата на компанията в гр. Пловдив. Предизвикателство беше желанието на компанията за суперинтензивна подготовка - шест астрономически часа обучение всеки делничен ден. LinguaMundi проведе академията като комбинира двама специалисти от школата за подготовка по различните компоненти. 

"Компанията ни имаше възможност да си партнира с "LinguaMundi" по пилотен проект за град Пловдив. Впечатлени сме от професионализма и отдадеността на колегите от езиковата школа. Обучението, което организирахме съвместно пожъна голям успех и отговори на всички наши предварителни очаквания." - Антонина Узунова, Специалист привличане на таланти, Talent Acquisition Specialist.

Magna PowerTrain

Обучения на служители на компанията в групи от редовния график на LinguaMundi

На основание на подписано рамково споразумение между двете компании, Hanon Systems Plovdiv (Magna PowerTrain) включва свои служители в групи от редовния график на школата. Така компанията предоставя на служителите си повече възможности при избора на език и график. Също така компанията има възможност да обучи и служители на различни нива и в различни типове курсове, без да се налага да се ангажира с формирането на групи от фирмата. Служителите на компанията сами избират езика, графика и типа на курса.

Magna PowerTrain
King Tobacco International

KT International

Присъствено обучение по бизнес и общ английски

По заявка на KT International беше проведено обучение по английски език на над 50 служителя на компанията на два етапа през 2016 и 2017 г.

„Избрахме LinguaMundi за наш партньор в чуждоезиковите обучения и определено не сбъркахме! С тяхна помощ организирахме курсове по английски език, в които се включиха над 50 наши служители. Курсовете се проведоха на място в нашия офис, което беше допълнително улеснение и удобство. Качеството на обучението, професионализмът на преподавателите и лекотата, с която се работи с тях, са достатъчни предпоставки да се доверим отново на LinguaMundi!“ - Мария Стоянова, Специалист Човешки ресурси.

SiteGround

Испански език

От компания SiteGround беше проявен интерес за обучение по испански език на служители на фирмата. Основната задача на обучението, поставена от комапнията беше да се постигне изразяване на испански език от служителите близко до натуралното звучене на езика и така да се подобри обслужването на испаноговорящи клиенти от компанията. LinguaMundi проведе обучението на екипа служтели с испаноговорящ преподавател, като бяха следвани плътно основните модели на телефонни разговори и мейл кореспонденция, подадени ни от фирмата. 

SiteGround
DS Smith

DS Smith

Присъствено обучение по английски език

LinguaMundi проведе присъствено обучение на 2 групи служители на DS Smith. Обучението по английски се проведе в базата на компанията в Пазарджик. LinguaMundi отново доказа, че няма невъзможни неща и проведе успешно обучение в град, къдете школата няма офис. 

EVN Bulgaria

Онлайн обучение по бизнес английски

Между LinguaMundi и EVN Bulgaria се сключва споразумение за разработка и апликация на видео курс по бизнес английски за служители на EVN през онлайн платформата на училището www.LanguageBox.bg. По силата на споразумението са разработени 4 нива бизнес английски, а над 200 служителя на EVN преминават през обучението. В последствие онлайн курсът по бизнес английски език се ползва успешно и от служители на други компании. 

EVN Bulgaria