Курсовете по немски език в LinguaMundi отговорят изцяло на спецификите на модерното езиково обучение и нуждите на клиентите за постигане на практически резултати в кратки срокове. Някои основни характеристики правят курсовете на LinguaMundi по немски език особено атрактивни.

Подходяща учебна програма

Съобразена изцяло с програмата на Гьоте институт

Програмата на обучение е изцяло съобразена с програмата на Гьоте институт. Нивата А1, А2 и В1 се покриват всяко в един курс, докато нивото B2 е разделено в 2 курса поради огромния обем на материала, включен в съответното ниво. Обзорната таблица показва кои изпити съответстват на нивото на Вашия курс.

Нива на LinguaMundi и
Goethe-Institut
Ниво на GER* Изпити на Goethe-Institut
A1 A1 Fit in Deutsch 1
Start Deutsch 1
A2 A2 Fit in Deutsch 2
Start Deutsch 2
B1 B1 Zertifikat Deutsch für Jugendliche
Zertifikat Deutsch

B2.1 
B2.2

B2 Zertifikat Deutsch für den Beruf
Goethe-Zertifikat B2
Test Deutsch als Fremdsprache
курсове по немски

Удобен график

Вечерни и уикенд курсове

Курсовете по немски се провеждат във вечерни, дневни или съботно-неделни (уикенд) варианти като по този начин потенциалните клиенти могат да се съобразят изцяло със своето свободно време. През летния ни семестър, особено популярни са 1-месечните интензивни програми, където за едно лято ученици и студенти могат да покрият две езикови нива и така да реализират значителен напредък за кратко време. Всички, които са с ограничено свободно време, могат да се възползват от атрактивните пакетни предложения за индивидуално обучение.

Виж график

Високи нива и езикови сертификати

Tрябва Ви GOETHE, TestDAF или просто немски на високо ниво?

Изучаването на немски език в много от случаите е продиктувано от амбиция за образование или работа в немскоговоряща държава. Програмата на LinguaMundi е комплексна и Ви позволява да започнете своето обучение дори от ниво за абсолютно начинаещи и да достигнете до покриване на международните изпити по немски GOETHE и TestDAF, за да докажете езиковите си компетенции пред университети или работодатели.

курсове по немски

Страхотни преподаватели по немски език

Усмихнати и изключително опитни специалисти

Екипът от преподаватели по немски език в LinguaMundi е изграден от млади, но в същото време опитни специалисти. Всички те следват единен стандарт за преподаване в училището, който в своята същност се основава на принципите на преподаване изцяло на немски език. Ученикът се поставя в центъра на класната стая, като стремежът е да развива езикови умения в контраст с трупане на пасивни знания.

Модерни учебни системи и учебна база

За Вашето удобство и за по-добри резултати

В класните стаи на училището се работи изключително с най-модерни учебни системи на водещи издателства. За курсовете по немски език използваните учебници са Menschen на издателство Hueber за нивата А1-В1 и Sicher!, също на Hueber за В2-С1.

Всички кабинети на LinguaMundi са оборудвани изцяло за провеждане на езиково обучение - с интерактивни бели дъски, които позволяват активна работа както с учебната система, така и с множество външни ресурси.

Курсистите на LinguaMundi имат и огромното предимство да ползват електронен бележник (MiLingua), с който никога няма да забравят каква домашна работа трябва да направят и където винаги ще имат достъп до своя електронен сертификат, дори и през телефона си ;)

курсове по немски
курсове по немски

Безплатен входен тест

За точно определяне на езиковото Ви ниво

Всички потенциални клиенти на LinguaMundi могат да направят напълно безплатен тест по немски език за определяне на нивото. Тестовете могат да се направят в офиса на езиковата школа или в електронен вариант на сайта на училището. За записване в курс важат само резултатите от хартиения вариант, докато електронният тест по немски език е само ориентировъчен.