Курсовете по немски език в LinguaMundi отговорят изцяло на нуждите на клиентите за постигане на практически резултати в кратки срокове. Възможен е избор между присъствено обучение или курсове онлайн.

Присъствени и Онлайн Курсове

Изберете вариант съобразно Вашите възможности и свободно време

Присъствено обучение. Курсовете се провеждат в модерна база в сърцето на Пловдив, а програмата ни отговаря изцяло на програмата на Гьоте Институт.

Онлайн обучение. Всички курсове се провеждат с преподавател в реално време със същата програма, както присъственото обучение. Независимо дали сте в Пловдив, Варна, Лондон, Берлин... Няма проблем, онлайн уроците са там, където сте Вие.

График курсове
 
курсове по немски

Удобен график

Вечерни и уикенд курсове

Курсовете по немски се провеждат във вечерен, дневен или съботно-неделен (уикенд) график, като по този начин потенциалните клиенти могат да се съобразят изцяло със своето свободно време. Онлайн курсовете добавят допълнителна възможност за избор. Не се налага да пътувате, не търсите място за паркиране, а дори и да пропуснете урок, ние ще Ви изпратим запис на занятието. Ако все пак не откриете подходящ за Вас курс, можете да се възползвате от атрактивните ни пакетни предложения за индивидуално обучение.

Високи нива и езикови сертификати

Tрябва Ви GOETHE, TestDAF или просто немски на високо ниво?

Изучаването на немски език в много от случаите е продиктувано от амбиция за образование или работа в немскоговоряща държава. Програмата на LinguaMundi е комплексна и Ви позволява да започнете своето обучение дори от ниво за абсолютно начинаещи и да достигнете до покриване на международните изпити по немски GOETHE и TestDAF, за да докажете езиковите си компетенции пред университети или работодатели.

курсове по немски

Страхотни преподаватели по немски език

Усмихнати и изключително опитни специалисти

Екипът от преподаватели по немски език в LinguaMundi е изграден от млади, но в същото време опитни специалисти. Всички те следват единен стандарт за преподаване както в присъствените курсове, така и в онлайн обученията, който в своята същност се основава на принципите на преподаване изцяло на немски език. Ученикът се поставя в центъра на класната стая, като стремежът е да развива активни езикови умения вместо пасивни знания.

И нещо повече

Допълнителни екстри, които ще Ви харесат

Имате личен студентски профил - можете да следите всичко, свързано с Вашия курс по немски език, можете да четете или слушате книги, да свалите електронен сертификат и др. 

Получавате достъп до библиотека с адаптирани книги за четене на немски език - може да вземете книга от офиса или да слушате аудио книги или четете електронни книги през Вашия студентски профил. 

Няма да пропуснете нито едно занятие - всички занимания в онлайн курсовете ни се записват и при отсъствие можете да гледате пропуснатото занятие.

курсове по немски
курсове по немски

Безплатен входен тест

За точно определяне на езиковото Ви ниво

Всички потенциални клиенти на LinguaMundi могат да направят напълно безплатен тест по немски език за определяне на нивото. Тестовете могат да се направят в офиса на езиковата школа или в електронен вариант на сайта на училището. За записване в курс важат само резултатите от хартиения вариант, докато електронният тест по немски език е само ориентировъчен.