• Десислава Тютюнджиева
  Английски език
  Десислава Тютюнджиева завършва Хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“ в Пловдив със засилено изучаване на английски език и бакалавър "Английска филология" в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Преподава както на деца, така и на възрастни. В часовете си се старае да използва все повече интерактивни методи на обучение, с което насърчава курсистите да вземат активно участие. Тя е млад, положителен и амбициозен преподавател, готов да съдейства на всеки да знае и може повече.

 • Цветан Човалски
  Английски език
  Цветан Човалски завършва бакалавър "Английска филология" в ПУ "Паисий Хилендарски". Преподава на деца и възрастни. Екстровертната му личност позволява да комуникира ефективно и да предизвиква интерес към участие. Той е решен да помогне на всеки, като приобщава и постига баланс между теория и практика. Интересите му са свързани с хуманитарните науки и музиката. "Радвам се, че допринасям за растящата увереност в моите курсисти. Тази позитивна промяна обогатява и мен."

 • Пламен Георгиев
  Английски език
  Пламен Георгиев е един от нашите млади и амбициозни преподаватели. Завършва бакалавър "Английска Филология" в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, както и магистър "Английски език и методика" (за специалисти). Притежава сертификат на Кеймбридж CAE. Преподава на възрастни и деца в групи и индивидуално. Работи успешно и в онлайн среда.

 • Атанаска Димитрова
  Английски език
  Атанаска Димитрова е завършила езикова гимназия с профил английски език и Английска Филология в ЮЗУ “Неофит Рилски”. След завършване на висшето си образование заминава за Съединените Щати по обменна младежка програма, където пребивава четири години. “Езикът е сграда, а изучаването му е като строителството. Колкото до английския,той вече е нещо повече от език, той е нещо глобално, като кислорода и слънчевата светлина.”

 • Мила Петрова
  Английски език
  Мила има международен сертификат TEFL (Teaching English as a Foreign Language). Изучава английски от три годишна възраст и завършва ЕГ с профил английски език, след което учи японистика в Шефилд, Англия. Прекарва общо 7 години там и една на обмен в Япония, където за пръв път преподава английски и осъзнава, че това е нейната страст.

 • Иван Гандев
  Немски език
  Иван изкарва DSH в Мюнхен, а след това учи Германистика и DaF (Deutsch als Fremdsprache) като паралелна специалност в местния университет "Лудвиг-Максимилиан". "В началото просто харесвах езика до момента, когато той стана почти изцяло единственият, чрез който общувах. Тогава го заобичах. Преподаването ми носи огромно удоволствие, защото ежедневно курсистите надграждат и развиват своите знания. Това ги прави щастливи, а колкото повече радост даряваме, толкова повече тя се връща обратно.

 • Милена Дудинска
  Английски език
  Милена завършва "Английска филология" в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, след което заминава да живее в Лондон, Англия и по-късно в Единбург, Шотландия. Там опознава отблизо културните особености на местните и техния език. Тя с радост ще бъде Вашият гид в света на английския език.

 • Екатерина Ихтерова
  Немски език
  Катя завършва ЕГ "Иван Вазов" с немски и руски език и продължава образованието си в ПУ "Паисий Хилендарски" със специалност Немски език. От 2001 работи като учител по немски. През 2012 печели стипендия от Гьоте-Институт и участва в обучителен семинар в Мюнхен на тема Училище на бъдещето.

 • Мария Семерджиян
  Английски език
  Мария Семерджиян е завършила "Английска филология" - бакалавър и магистър. Също така разполага и с престижните международни сертификати CELTA и TKT (Teaching Knowledge Test). Мария обожава да работи както с деца така и с възрастни, като оценява, че при курсовете за най-малките от изключително значение е изграждането на положителна нагласа и обич към езика.

 • Пилар Мора
  Испански език
  Пилар е родена в Боготà - Колумбия. Майчин език испански. Преподава езика от над двадесет години. Работила е в Centro Cultural y Educativo Español „Reyes Catolicos” в Боготà, принадлежащ на Посолството на Испания в Колумбия. Живее в Пловдив от 2008 като почти през цялото време преподавана родния си испански език.

 • Стефка Костадинова
  Английски език
  Стефка Костадинова има сертфикат CELTA. Преподава английски език в LinguaMundi от четири години. Работи с различни възрастови групи. Завършила ПУ „Паисий Хилендарски” и е магистър по специалностите "Английска филология" и Психология. Учила е в Белгия по програма Еразъм. Участва в конференции, семинари и специализирани курсове за повишаване на квалификациите. В свободното си време обича да пътува и играе баскетбол.

 • Спаска Костова
  Английски език
  Спейси работи в LinguaMundi почти от създаването на школата в Пловдив през 2001 година. Завършила е "Английска филология" и специализира интерактивни и творчески методи на преподаване, което напълно съвпада с методиката на работа в училището. Работи еднакво успешно с групи за възрастни и групи за деца. Малчуганите я обожават. В свободното си време обича да чете, пътува и ходи на кино.

 • Ангел Кочев
  Английски език
  Ангел Кочев преподава английски от 8 години. 4 от тях прекарва като преподавател в ЕГ Пловдив, където подготвя ученици за изпитите на Кеймбридж - FCE и CAE. Ангел е методически директор на LinguaMundi Пловдив, като наред с работата в класната стая, той отговаря за тренинга на преподавателите и съставянето на учебните програми. Ангел има сертификат CPE и е специализирал в подготовката за устната част на изпитите на университета Кеймбридж.

 • Мария Желязкова
  Английски език
  Мария Желязкова завършва Националната търговска гимназия в Пловдив със засилено изучаване на английски език и продължава образованието си в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Английска филология“. Интересите й са литература, психология и социология. В преподаването си винаги се стреми към нови, интерактивни начини на обучение, насочени към всички възрастови групи, с цел по-добро усвояване и практикуване на английския език.

 • Наталия Димитрова
  Английски език
  Наталия завършва езикова гимназия с профил английски език и продължава обучението си в Пловдивски университет „Паисий Хилендaрски“, специалност „Английска филология“. По-късно завършва и магистърска степен „Лингвистика и превод“ в същото учебно заведение. „Чуждият език е чужда народопсихология. Ще проговорите на него, когато го приемете такъв какъвто е и спрете да се питате ЗАЩО?.“