ЛУД ПЕТЪК! Големи отстъпки от курсовете по английски, немски и испански.

Отново е време за големи отстъпки в LinguaMundi! Обявяваме CRAZY FRIDAY на 17.05.2024! Запомнете тази дата, защото само на нея даваме 20% отстъпка от летните курсове по английски, немски и испански език за студенти и работещи, започващи през м. юни.

Вижте всички курсовете включени в Crazy Friday, за да изберете най-подходящия за Вас вариант. Препоръчваме да се обадите предварително, за да определим Вашето входно ниво и на 17.05 да преминем директно към записване.

График курсове по английски, немски и испански от промоцията ЛУД ПЕТЪК

Условия на промоцията:

  1. Отстъпката е валидна само за курсовете, включени в промоцията, пълен списък на които, както и цени с начислена отстъпка можете да видите на снимката преди настоящите условия. 
  2. При използване на отстъпката от 20%., всички останали отстъпки, на които курсистът има право по условията на училището се отменят, освен в случаите, когато общата сума от тях е по-голяма от отстъпката ЛУД ПЕТЪК.
  3. Клиенти, използващи отстъпка от промоцията ЛУД ПЕТЪК НЕ могат да се възползват от други промоционални оферти за съответните курсове!
  4. Отстъпката е валидна за записване в курсовете по промоцията, само на обявената дата - 17.05.2024. За записан курсист се смята единствено този, който е подписал формуляра за записване на LinguaMundi и е внесъл необходимото капаро за записване.
  5. Отстъпката е валидна до запълване на капацитета на обявените в графика на училището курсове. LinguaMundi НЕ може да гарантира наличие на свободни места за всички желаещи да се включат в обучението.
  6. Отстъпка НЕ важи за цените на учебните материали, за които можете да се информирате от служителите на LinguaMundi в офиса или на телефон 032 62 22 33.
  7. Отстъпката НЕ е валидна в случаите, когато курсист иска да се запише в ниво, различно от показаното на входния тест.
  8. Отстъпката по промоцията отпада, в случаите когато курсист изяви желание да се прехвърли в следващ семестър. В такъв случай курсистът трябва да доплати до стандартната цена на курса за съответния семестър. 

Валидни са и общите условия за участие в езиков курс.