Най-доброто място да научиш Английски. Немски. Испански.

В LinguaMundi се използват изключително най-модерните учебни системи на реномирани западни издателства. Тези учебни програми са разработени от професионалисти, като напълно съответстват с изискванията на европейската езикова рамка и нуждите на българския потребител от изучаване на чужд език.


Езиков Център LinguaMundi е специализиран в подготовка по английски, немски и испански език. Предлагате се онлайн курсове и курсове на място в офисите на школата в Пловдив и Благоевград. Ние сме насочили нашия професионализъм и внимание към своите курсисти и по този начин обучението при нас е освен полезно и качествено, също и изключително приятно.

Притежаваме дългогодишен опит и сме утвърден авторитет, както и една от водещите школи за езиково обучение.

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани преподаватели – филолози с богат опит в чуждоезиковото обучение с възрастни и деца. За нас приоритет са съвременните методики на преподаване и доказаните европейски практики.

Обучението следва изискванията на Европейската езикова рамка и развива основните умения на езика – четене с разбиране, слушане с разбиране, комуникация и писане. Разделението на няколко основни общоезикови нива / 6 нива за английски и немски и 4 нива испански/ спомага за по-лесното, по-качествено и трайно възприемане на езика.

Учебните системи, по които работим са най-съвременните и модерни програми на водещи световни издателства като Macmillan за курсовете ни по английски език, Hueber за курсовете по немски и Edelsa за курсовете по испански език.

Нашата основна цел е да предоставим качествено чуждоезиково обучение и затова групите ни са с оптимален брой курсисти – 8-10, като този брой позволява индивидуален подход към всеки един от тях.

Всеки курсист, успешно положил финален тест, получава напълно безплатно електронен сертификат за завършен езиков курс на обучение.

Занятията се провеждат в модерна и комфортна учебна база в центъра на града или онлайн през водеща платформа за конферентни връзки - ZOOM. Учебните кабинети са оборудвани с интерактивни бели дъски за да могат уроците да бъдат още по-интересни и занимателни.

Високото качество на обучение е съчетано с отлична административна организация на учебния процес, която включва безплатен тест за определяне на езиковото ниво, възможност за непрекъсната градация на нивата до степен, която да отговаря на индивидуалните езикови потребности и желания на всеки курсист.

И тъй като знаем, че цената има значение, ние предлагаме напълно достъпни езикови курсове с опция както за заплащане наведнъж, така и за разсрочено плащане. Освен това предоставяме и широк спектър от отстъпки – за ученици и студенти, за членове на едно семейство и др.

Най-добрият избор е да пристъпите нашия праг!

Вижте отзиви на нашите курсисти!