Целогодишна школа по английски

Присъствено или онлайн обучение - курсовете са там, където сте Вие. 

Целогодишната школа по английски на LinguaMundi се провежда паралелно с учебната година в училище и обхваща ученици от 1ви до 12ти клас, разделени в 3 възрастови категории и според нивото на владеене на езика. В LinguaMundi Пловдив учениците получават допълнителното внимание, което е необходимо за подобряване на практическите езикови умения при овладяването на английски език, както и значително повишават оценките си в училище.  


Лятната школа по английски започва непосредствено след края на учебната година. Най-мотивираните ученици могат да покрият международните езикови стандарти на университета Кеймбридж. Лятото също е и подходящ избор и за наваксване на материала от училище. 3-седмични интензивни курсове за ученици 1-7 клас и 5-седмични интензивни курсове за 8-ми до 12-клас.


ОНЛАЙН КУРСОВЕТЕ Ви дават възможност въпреки ограниченията на нашето време да получите качествено обучение, като отделяте по-малко време и средства. Присъствената програма на школата се дублира и от онлайн график. Всички онлайн обучения на LinguaMundi се провеждат с преподавател в реално време по програмата на присъственото обучение. 

курсове по английски за деца

1-4 клас

Уикенд график

Курсовете по английски за най-малките ученици са забавни и увлекателни. Стремежът е да се създаде желание и усет към изучаване на езика. В програмата за 1-ви клас се въвежда азбуката, но не се пише активно. Развиват се основно слухови и говорими умения. Учениците от 2-ри до 4-ти клас постепенно се научават да пишат и надграждат езиковите си умения. Граматика все още не се преподава активно. Към учебното съдържание са включени и разнообразни тематични уроци и уъркшопове – уроците са предварително планирани и отговарят на учебната програма.


Курсовете се провеждат веднъж седмично – събота или неделя. Възможен е избор между онлайн или присъствено обучение.

Виж график

5-7 клас

Седмични курсове в смяна, обратна на училище

От приятното към сериозното. Учениците надграждат с бързи темпове придобитите вече знания и умения. Граматиката е част от учебния процес. Значително се обогатява речниковият запас, развиват се писмени и говорими умения. Програмата е няколко стъпки пред учебното съдържание в училище. В 7-ми клас учениците завършват с изходно ниво В1.


Присъствените курсове се провеждат веднъж седмично (понеделник или петък), в смяна обратна на смяната в училище. Онлайн курсовете са два пъти седмично, в обратна смяна на училище.

Виж график
курсове по английски за ученици
курсове по английски за гимназисти

8-12 клас

Уикенд и седмичен график

Когато в училище започват от начало, ние продължаваме напред. Програмата започва от В1+ и изцяло фокусира върху развитие на езика в съответствие с международните езикови стандарти. Следвайки нашата утвърдена програма, учениците покриват Cambridge ADVANCED най-късно лятото преди 12 клас. Възможни изпитни класове са IELTS & Cambridge Advanced.


Присъственото обучение е в уикенд график, веднъж седмично. Онлайн курсовете са в седмичен график и се провеждат 2 пъти седмично, в смяна обратна на смяната в училище.

Виж график
  Редовна програма Лятна програма
1ви клас LinguaKids 1 Summer Kids 1
2ри клас LinguaKids 2 Cambridge Starters
3ти клас LinguaKids 3 Movers, Starters
4ти клас LinguaKids 4 Flyers, Movers
5ти клас LinguaTeens 1 KET, Flyers
6ти клас LinguaTeens 2 LinguaTeens 3, PET, KET
7ми клас LinguaTeens 3 (B1) PET, LinguaTeens 3
  Редовна програма ученици Редовна програма възрастни
8ми клас В1+ Intermediate (B1+), Pre-intermediate (B1)
9ти клас B2, В1+ Upper Intermediate (B2), Intermediate (B1+)
10ти клас B2+, B2 Cambridge FIRST, Upper Intermediate (B2)
10ти/11ти клас C1, Cambridge FIRST, B2+ Advanced (С1), Cambridge FIRST
11ти клас IELTS (6,5-8), Cambridge ADVANCED          IELTS (6,5-8), Cambridge ADVANCED
12ти клас

IELTS (7,5-9), Cambridge ADVANCED

IELTS (7,5-9), Cambridge ADVANCED
Linguamundi kids courses