Целогодишна школа по английски

Курсове в удобно време.  

Целогодишната школа по английски на LinguaMundi се провежда паралелно с учебната година в училище и обхваща ученици от 1ви до 12ти клас, разделени в 3 възрастови категории и според нивото на владеене на езика. В LinguaMundi Пловдив учениците получават допълнителното внимание, което е необходимо за подобряване на практическите езикови умения при овладяването на английски език, както и значително повишават оценките си в училище.  


Лятната школа по английски започва непосредствено след края на учебната година. Лятото е подходящ избор както за наваксване на материала от училище и попълване на пропуските, така и за подготовка за международните сертификати на университета Кеймбридж. Програмата за учениците от 1-ви до 5-ти клас е в рамките на 3 седмици и след това децата могат да се явят на Cambridge YLE - Starters, Movers, Flyers или да положат вътрешен изпит в LinguaMundi. За по-големите ученици (6-12 клас), курсовете са в рамките на 5 седмици и се провеждат всеки делничен ден. 


МЕЖДУНАРОДНИ СЕРТИФИКАТИ. Програмата на LinguaMundi съответства на международните езикови стандарти и учениците на школата успешно полагат престижни международни изпити. Разширената подготовка за 2-5 клас дава възможност след края на курсовете учениците да придобият CAMBRIDGE YLE сертификат. По-големите ученици се подготвят за CAMBRIDGE FIRST, CAMBRIDGE ADVANCED и IELTS, с които могат да кандидатстват в реномирани университети в чужбина и България.


MiLINGUA. Родителите могат да упражняват контрол върху развитието на детето си като използват електронната платформа MiLingua, където имат пълна информация за взетия материал, домашните работи, резултатите от тестовете и присъствията на ученика.

курсове по английски за деца

1-4 клас

Уикенд график

Курсовете по английски за най-малките ученици са забавни и увлекателни. Стремежът е да се създаде желание и усет към изучаване на езика. В програмата за 1-ви клас се въвежда азбуката, но не се пише активно. Развиват се основно слухови и говорими умения. Учениците от 2-ри до 4-ти клас постепенно се научават да пишат и надграждат езиковите си умения. Към учебното съдържание са включени и разнообразни тематични уроци и уъркшопове – уроците са предварително планирани и отговарят на учебната програма.


Курсовете се провеждат веднъж седмично – събота или неделя. 

Виж график

5-7 клас

Седмични курсове в смяна, обратна на училище

От приятното към сериозното. Учениците надграждат с бързи темпове придобитите вече знания и умения. Граматиката е част от учебния процес. Значително се обогатява речниковият запас, развиват се писмени и говорими умения. Програмата е няколко стъпки пред учебното съдържание в училище. В 7-ми клас учениците завършват с изходно ниво В1.


Присъствените курсове се провеждат веднъж седмично (понеделник или петък), в смяна обратна на смяната в училище. 

Виж график
курсове по английски за ученици
курсове по английски за гимназисти

8-12 клас

Уикенд и седмичен график

Когато в училище започват от начало, ние продължаваме напред. Програмата започва от В1+ и изцяло фокусира върху развитие на езика в съответствие с международните езикови стандарти. Следвайки нашата утвърдена програма, учениците покриват Cambridge ADVANCED най-късно лятото преди 12 клас. Възможни изпитни класове са IELTS & Cambridge Advanced.


Присъственото обучение е в уикенд график, веднъж седмично. 

Виж график
  Нива в LinguaMundi Международни сертификати
1ви-4ти клас Kids 1 - Kids 4

Cambridge YLE Starters

Cambridge YLE Movers

Cambridge YLE Flyers

5ти-7ми клас Teens 1 - Teens 3 (B1)

Cambridge YLE Flyers

KET

PET

8ми-9ти клас

10ти-11ти клас

В1,В1+, В2

В2+ и С1

Cambridge FIRST
11ти-12ти клас Серификатни нива

Cambridge ADVANCED

IELTS

     
Linguamundi kids courses