Английски в твоето училище

За учебната 2022/2023 година Езиков Център Лингва Мунди организира обучение по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК като допълнителна извънкласна дейност в следните училища в гр. Пловдив:

СУ Черноризец Храбър

ОУ Димитър Талев

ОУ Стоян Михайловски

ОУ Екзарх Антим I

Обучението обхваща ученици от 1-ви до 6-ти клас.

ВАЖНО: LinguaMundi предлага и разширена подготовка за покриване на международни езикови стандарти Cambridge Young Learners of English. Според възрастта си и степента на подготовка, учениците могат да наградят усилията си през учебната година с престижен международен сертификат - Cambridge YLE Starters, Movers, Flyers. В таксата за разширена подготовка са включение всички допълнителни материали, допълнителна подготовка от 20 уч. часа и такса за явяване на изпита. 

Програма за провеждане на занятията във всяко училище. Кликнете върху снимката за да я увеличите. 

Английски в СУ "Черноризец Храбър"

Курсове по английски в СУ "Черноризец Храбър", Пловдив

Английски в ОУ "Димитър Талев"

Курсове по английски в ОУ Димитър Талев

Английски в ОУ "Екзарх Антим I"

Курсове по английски в ОУ Екзарх Антим I

Английски в ОУ "Стоян Михайловски"

Курсове по английски в ОУ Ст. Михайловски*Графикът може да претърпи промяна при излизане на официалната програма за учебната година на учениците.

*Местата в курсовете са ограничени и LinguaMundi си запазва правото да преустанови записването, след като капацитетът за определена възрастова група се запълни. 

Курсове за ученици в училище

Такса за обучение

Семестриалната такса за обучение е:

  • 430 лв/срок за общата подготовка
  • 600 лв/срок за разширена подготовка, която включва допълнителна подготовка за явяване на изпита и такса за съответния изпит Cambridge YLE: Starters, Movers, Flyers

Второ дете от семейство ползва допълнителна отстъпка от 40 лв.

Учебна програма

Учебна система по английски за ученициAcademy Stars на британското издателство Macmillan обхваща материала от училище и посреща нуждите на амбициозните ученици, като значително разширява и подобрява езиковите им умения. Системата е богата на лексикално и граматическо ниво, а гъвкавата й структура помага за по-лесното и динамично усвояване на практически комуникативни умения.  

Защо да запишете детето си?
  • Родителите нямат ангажимент да водят децата на уроци, обучението се провежда в училище в удобно време, след учебните часове;
  • Предоставяме на родителите постоянна обратна информация за прогреса на детето посредством електронен дневник – MiLingua;
  • Квалифицирани преподаватели с опит при работа с деца;
  • Учебните програми на Лингва Мунди следват плътно международните езикови стандарти;
  • Доброто владеенето на английски език е задължително за добра реализация.
Повече информация и записване

За информация и предварително записване можете да се свържете с офиса на школата на следните телефони: 032/62 22 33; 0899 833 828 или през контактната форма от сайта ни.

Обучение по английски в държавни училища