Английски в твоето училище

За учебната 2024/2025 година Езиков Център Лингва Мунди организира обучение по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК като допълнителна извънкласна дейност в следните училища в гр. Пловдив:

СУ Черноризец Храбър

НОВО: СУ Свети Седмочисленици, Тракия

НОВО: СУ Димитър Матевски, Тракия (очаквайте график и подробности в началото на м. септември)

ОУ Димитър Талев

ОУ Стоян Михайловски

*ОУ Екзарх Антим I - поради ремонт на сградата на училището, обучения през настоящата учебна година не се предвиждат. Занятията на място в училище ще бъдат възобновени при първа възможност. Всички деца, които са посещавали курсовете в ОУ "Екзарх Антим I", могат да продължат обученията си в курсовете от редовния график на LinguaMundi при преференциални условия

Обучението обхваща ученици от 1-ви до 6-ти клас. Учениците в 7-ми клас могат да продължат обучението си в курсовете, провеждани в учебните кабинети на школата на адрес гр. Пловдив, ул. Княз Александър I, 31. 

 

Програма за провеждане на занятията във всяко училище. Кликнете върху снимката за да я увеличите. 

Английски в СУ "Черноризец Храбър"

Курсове по английски в СУ "Черноризец Храбър", Пловдив

Английски в СУ "Свети Седмочисленици"

курсове по английски в СУ Св. Седмочисленици

Английски в СУ "Димитър Матевски"

Курсове по английски в СУ Димитър Матевски, Пловдив

Английски в ОУ "Димитър Талев"

Курсове по английски в ОУ Димитър Талев

Английски в ОУ "Стоян Михайловски"

Курсове по английски в ОУ Ст. Михайловски*Графикът може да претърпи промяна при излизане на официалната програма за учебната година на учениците.

*Местата в курсовете са ограничени и LinguaMundi си запазва правото да преустанови записването, след като капацитетът за определена възрастова група се запълни. 

Курсове за ученици в училище

Такса за обучение

Семестриалната такса и отстъпки:

  • 430 лв. /срок (за курсовете 1-ви клас)
  • 460 лв/срок (за курсовете 2-6 клас)

50 лв. отстъпка при две или повече деца от едно семейство, обучаващи се в една учебна година. Отстъпката е за всяко дете. 

3% отстъпка за всеки следващ курс в школата. Отстъпката е с натрупване до максимум 15%. Отстъпката не се комбинира с отстъпка РАННО ЗАПИСВАНЕ.

Учебна програма

Учебна система по английски за ученициAcademy Stars на британското издателство Macmillan обхваща материала от училище и посреща нуждите на амбициозните ученици, като значително разширява и подобрява езиковите им умения. Системата е богата на лексикално и граматическо ниво, а гъвкавата й структура помага за по-лесното и динамично усвояване на практически комуникативни умения.  

Защо да запишете детето си?
  • Родителите нямат ангажимент да водят децата на уроци, обучението се провежда в училище в удобно време, след учебните часове;
  • Предоставяме на родителите постоянна обратна информация за прогреса на детето посредством електронен дневник – MiLingua;
  • На разположение на децата са записи на видео уроци по материала от учебника.
  • Квалифицирани преподаватели с опит при работа с деца;
  • Учебните програми на Лингва Мунди следват плътно международните езикови стандарти;
  • Доброто владеенето на английски език е задължително за добра реализация.
Повече информация и записване

За информация и предварително записване можете да се свържете с офиса на школата на следните телефони: 032/62 22 33; 0899 833 828 или през контактната форма от сайта ни.

Обучение по английски в държавни училища