Курсовете по английски език на LinguaMundi Пловдив отговорят на изискванията на модерните клиенти за постигане на максимално добри практически резултати за кратки срокове.

Присъствени и Онлайн Курсове

Лесно е. Уроците са там, където сте Вие. 

Присъствено обучение. Разполагаме с модерна учебна база в центъра на Пловдив. Работим изцяло с учебници на британското издателство Macmillan и програмата отговаря на международните езикови стандарти.

Онлайн обучение. Класната стая е във Вашия лаптоп/таблет/телефон. Възползвате се от всички предимства на стандартното обучение, като добавяме и удобствата на онлайн средата - не пътувате, не паркирате, не отсъствате, учите от комфорта на Вашия дом.

курсове по английски

Обучение

Обучението е изцяло на английски език

Модерните методики на преподаване включват обучение изцяло на английски език, дори и в нива за абсолютно начинаещи. Комбинацията между опитни преподаватели и използване на интерактивна среда позволяват този процес да протече плавно и курсистите да придобият увереност още след началните занятия. Основен фокус в обучението е придобиване на умения за активна употреба на езика. Нашите курсисти не само трупат познания по езика, но и се научават умело да го използват в своето ежедневие, работа, пътувания и др.

Преподаватели

Усмихнат екип от страхотни преподаватели по английски

В LinguaMundi ще Ви посрещне екип от усмихнати преподаватели по английски език - микс от млади, но в същото време опитни специалисти и преподаватели с по-дълъг стаж. Всички те следват единния стандарт за преподаване в училището, който се основава на принципите на преподаване изцяло на английски език и поставя ученика в центъра на класната стая, като се стреми да развива езикови умения, а не трупане на пасивни знания.

курсове по английски език
учебни системи в курсове по английски

Учебни системи и нива

Ще се влюбите в Open Mind на Macmillan

В основния курс по английски език на LinguaMundi се работи изцяло с най-актуалната учебна система на британското издателство Macmillan – Open Mind. Програмата започва от ниво Beginner (A1) за абсолютно начинаещи и в рамките на 6 нива довежда курсистите до Advanced (C1), ниво за напреднали. Тематиката е актуална, уроците са разделени на секции по умения, а всеки от тях завършва с най-любимите на курсистите секции – LIFE SKILLS и WRITING/SPEAKING WORKSHOP. Учениците получават и код за онлайн достъп до допълнителни учебни ресурси.

След завършване на основния курс, по-амбициозните курсисти могат да продължат обучението си за придобиване на международни сертификати – Cambridge FIRST, ADVANCED, IELTS.

Интерактивна среда

Интерактивни кабинети и електронен бележник

Всички кабинети на LinguaMundi са оборудвани изцяло за провеждане на езиково обучение - с интерактивни бели дъски, които позволяват активна работа както с учебната система, така и с множество външни ресурси.

MiLingua е електронен бележник, с който курсистите на LinguaMundi ще бъдат винаги в крак със своя курс, дори и когато отсъстват, никога няма да забравят каква домашна работа трябва да направят и винаги ще имат достъп до своя електронен сертификат, дори и през телефона си ;)

курсове по английски
курсове по английски

Входен тест

За точно определяне на вашето ниво

За улесенение на нашите потенциални клиенти сме предвидили и напълно безплатен входен тест по английски език на място в нашия офис или през нашата уеб страница. Електронният тест обаче е само ориентировъчен и за записване важат само резултати от тестове положени в учебната ни база.

Безплатни видео уроци и аудио библиотека

Допълнителни екстри, които ще Ви харесат

Налага Ви се да отсъствате от час или искате да преговорите материала преди финалния тест - няма пробем, на Ваше разположение са безплатни видео уроци. Нашите преподаватели са записали есенцията на всички уроци от курсовете по английски и те са на Ваше разположение през MiLingua

Също през MiLingua нашите курсисти имат достъп до аудио библиотека с адаптирани книжки за слушане. Някои от заглавията разполагат и със субтитри на английски. 

курсове по английски език