В курсовете по испански език на LinguaMundi е събран целият колорит на испанската и латиноамериканска култура и бит. Курсовете са изключително практични като наблягат на реалистичната употреба на езика. Учебната система Embarque е модерна, с интересна тематика и е насочена към постигане на практически резултати. 
курсове по испански

Удобен график

Вечерни курсове

Удобният график на провеждане – вечерни и уикенд курсове, както и модерната програма на обучение правят курсовете по испански език на LinguaMundi предпочитана дестинация за всеки, който иска да постигне практически резултати при изучаване на езика на Сервантес. Допълнително предимство е възможността в една календарна година да се покрият четири нива на обучение и така за кратко време курсистите да постигнат изключително високи резултати.

Виж график

Безплатен тест

За точно определяне на Вашето ниво

За тези, които вече са изучавали испански език, LinguaMundi предоставя напълно безплатни тестове за определяне на входното ниво. За записване са валидни само тестовете правени в офиса на езиковата школа, докато електронният тест по испански език, който може да се направи онлайн, е само ориентировъчен.

курсове по испански