Записването на курс може да бъде осъществено след полагане на входен тест за определяне на нивото. Входните тестове са напълно безплатни и се правят на място в офиса на LinguaMundi. След като нивото е определено, курсистът може да се запише на курс чрез попълване на формуляр в офиса на LinguaMundi и заплащане на капаро.

Няма такава възможност. Входният тест е гаранция за правилно определяне на нивото, сформиране на еднородни групи и успешно обучение.

Записвания се извършват до изчерпване на свободните места, затова ви съветваме да си запазите място в избраната от Вас група възможно най-рано?

Да, за повечето от курсовете LinguaMundi предлага разсрочено плащане и плащане на един път. При интензивните курсове, които се предлагат лятото няма опция за разсрочено плащане поради краткия интервал от време, в който се провежда обучението.

За да стартира една група от редовния график, трябва да има минимум 4 записани курсиста. Максималният брой хора в група е 10 човека.

За да има резултат от обучението, курсистите задължително трябва да отделят време за самоподготовка – да прегледат взетия материал, да упражнят новите думи и граматика и да си напишат домашната работа. Ориентировъчно за курс от 100 уч. часа, курсисти трябва да отдели около 40-60 уч. часа самоподготовка.

Специално за тази цел сме направили видео уроци по материала от учебниците. Уроците са записвани от наши преподаватели и са на разположение в студентските Ви профили. Разбира се, също можете да заявите наваксващи уроци с преподавател, които се заплащат според ценоразписа на школата.

Да, LinguaMundi предлага както обучение в групи, така и индивидуално обучение. При индивидуално обучение Вие определяте кога да започнете и с какъв график да се провеждат занятията. 

Да, в хода на курсовото или индивидуално обучение курсистите полагат текущи тестове и финален тест, в края на обучението. Всеки, който се справи успешно, с резултат над 51% получава онлайн сертификат от LinguaMundi. При заявка, LinguaMundi може да издаде и хартиен сертификат. 

Уверете се, че преподавателите имат нужните квалификации – филология, международни сертификати (CPE, CELTA; Учебните системи трябва да бъдат оригинални (не ксерокопия), a aктуалността на темите в уроците можете да ги проверите и сами, като поискате да разгледате учебника; Големината на групите не трябва да надхвърля 10-11 човека. Оптимално е 8-9; Учебната база трябва да ви предлага комфорт; Един от компонентите на езика е слушане с разбиране, който предполага наличие и работа с аудио-визуални средства по време на обучението; За нива различни от началното, задължително трябва да направите входен тест за определяне на нивото. Ако не Ви бъде предложен такъв тест, гаранциите за качествено обучение са нищожни.