Няколко причини да учиш Cambridge First, Cambridge Advanced или IELTS в Лингва Мунди

1.

Във всички училища твърдят, че преподават сертификати - двамата основни сертификатни преподаватели в Лингва Мунди обаче, не само преподават, те изпитват за Кеймбридж - и не че няма да ви скъсат на истинския изпит - напротив, ще го направят с удоволствие, но дотам няма да се стигне, защото ще сте подготвени професионално от хора, които говорят английски като Куин Елизабет, Бекъм и Хари Потър взети в едно.

2.

Лингва Мунди е в идеалния център на Пловдив, срещу Драматичен театър и Макдоналдс. По-централно е само Копчетата, но не можем да направим училището там, защото някой несъобразителен човек е построил фонтан. В този смисъл след часовете може да се помотаете по Главната, да хапнете в Пица Лаб или просто да повисите на стълбите до надписа TOGETHER. Пълно е с туристи, може да пробвате английския си на някой по-красив чужденец и току-виж – хванали сте си гадже.

3.

В Лингва Мунди ще срещнете себеподобни – красиви и интелигентни младежи от водещите пловдивски гимназии – има голям шанс да се паднете в група с онази страхотна девойка от 11 В, която в коридорите на Математическата се прави, че не ви забелязва и яко се надува. Тук най-вероятно ще седи до вас и ще си пишете Райтингите заедно. Ако не желае да седне до вас, ще говорим с преподавателя да я сложи да работите в група.

От вас записването – останалото оставете на нас!

4.

Да си кажем честно, без сертификат по английски на 16-17 сте заникъде и Лингва Мунди е най-добрият избор, защото освен, че няма да ви „одерат“ живи, ще ви подговят за А плюс. Със спестените пари вашите ще ви заведат на Гърция, ще ви сменят телефона или купят кола и вече няма да се излагате с онова очукано колело с помощните гуми, което ви е срам да паркирате до Аудито на Гошо.

А кой е Гошо ще научите в следващия ни Блог Пост!

Който не говори английски, няма да яде!

Cambridge Advanced, IELTS