LinguaMundi в заминалнята на МАГИ

От новата учебна година LinguaMundi ще провежда курсове по английски език в Занималнята на МАГИ. Курсовете обхващат ученици от 1-ви до 7-ми клас. Програмата надгражда над училищното ниво. Курсовете са подходящи както за деца от занималнята, така и за деца, които не са записани на занималня, от близките училища. Възможно е взимане на децата от НУ "Стоян Загорчинов".

Точен график и цени ще бъдат публикувани скоро.

Учебна програма

Учебна система по английски за ученици

Academy Stars на британското издателство Macmillan обхваща материала от училище и посреща нуждите на амбициозните ученици, като значително разширява и подобрява езиковите им умения. Системата е богата на лексикално и граматическо ниво, а гъвкавата й структура помага за по-лесното и динамично усвояване на практически комуникативни умения. Примерни уроци от всяко ниво можете да разгледате като посетите сайта на издателството. 

Защо да запишете детето си
  • Родителите нямат ангажимент да водят децата на уроци, обучението се провежда в учебната база на занималнята в удобно време;
  • Предоставяме на родителите постоянна обратна информация за прогреса на детето посредством електронен дневник – MiLingua;
  • Квалифицирани преподаватели с опит при работа с деца;
  • Учебните програми на Лингва Мунди следват плътно международните езикови стандарти;
  • Доброто владеенето на английски език е задължително за добра реализация.
Повече информация и записване

За информация и предварително записване можете да се свържете с офиса на школата на следните телефони: 032/62 22 33; 0899 833 828 или през контактната форма от сайта ни. Записвания могат да бъдат извършвани и в Занималнята на МАГИ. 

Обучение по английски в държавни училища