4 ПРИЧИНИ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ НА КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Ако се чудите защо да започнете курс по английски език, ние сме подбрали 4 прични, с които да Ви убедим да посетите бързо нашия офис :)

ОБРАЗОВАНИЕ

С курсовете по английски език ще имате достъп до по-добро образование. Ако сте ученик и амбицията Ви е да продължите образованието си в чужбина, всеки уважаващ себе си университет предлага множество атрактивни бакалавърски и магистърски програми на английски език. За да започнете, не е необходимо да сте професор по английски, но няма и как да стане без да имате поне В2 ниво или по-често С1 ниво по европейската езикова рамка. Дори и да сте на необходимото ниво, задължително ще трябва да започнете курс по английски език за придобиване на международен сертификат като доказателство за нивото на владеене на езика. Най-често търсените изпити са IELTS (6,5 и нагоре като оценка) или Cambridge ADVANCED (оценка минимум В).

РАБОТА

Започвайки курс по английски език Вие инвестирате в своята професионална подготовка. Дали си търсите нова работа или искате да се изкачите по кариерната стълбица в своята компания, владеенето на чужд език е задължително. Във все повече компании в България вътрешнофирмената кореспонденция се провежда на английски език, все повече компании наемат чужденци за ръководен персонал и бизнесът все повече се интернационализира. Курсовете по английски език са страхотна инвестиция за кариерно развитие. Най-често минимално необходимото работно ниво на английски език е В2 по европейската езикова рамка.

ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И СОЦИАЛНИ КОНТАКТИ

Курсовете по английски език са чудесна възможност да се срещнете с нови хора, да създадете нови приятелства и не на последно място да повишите своята обща култура. Защо другите в групата учат английски, какви възможности се отварят пред тях и какви трудности срещат? С кой от групата имате пресечни точки и с кой ще станете добри познати и с кой приятели? Всички тези въпроси ще намерят отговор когато стартирате своят курс по английски. А като бонус ще се сблъскате с интересни теми от учебниците по английски, с които ще повишите общата си култура.

ПЪТУВАНЕ

Курсовете по английски език ще подобрят комуникацията Ви при пътуване. В съвременните реалности, когато пътуването е възможно и лесно, инвестицията в курс по английски език е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Дали Вашата дестинация е Европа или Азия, Латинска Америка или Африка, английският език е езикът на комуникация с чуждениците в хотели, ресторанти и туристически забележителности. Може да пътувате като турист или Вашата компания да Ви изпрати като специалист в международен офис, може да пътувате със самолет или с кола, сигурното обаче е, че ако знаете английски Вашето пътуване ще бъде много по-лесно и най-вече по-приятно и запомнящо се.

Бонус причина

ЗАБАВЯ СТАРЕЕНЕТО

Резултати от изследване на учени от Единбургски университет недвусмислено показва, че изучаването на чужд език развива интелекта и забавя стареенето на мозъчните клетки. Така умът се запазва остър по-дълго и се забавя развитието на деменция. 

Не чакайте повече!