ЛУД ПЕТЪК за ученици 7-12 клас

Обявяваме CRAZY FRIDAY само за ученици 7-12 клас на 11.06.2021! Запомнете тази дата, защото само на нея даваме 25% отстъпка от летните курсове по английски и 15 % отстъпка от летните курсове по немски и испански за ученици 8-12 клас.

Вижте всички курсовете включени в Crazy Friday, за да изберете най-подходящия за Вас вариант. Препоръчваме да се обадите предварително, за да определим Вашето входно ниво и на 11.06.2021 да преминем директно към записване.

Курсове по английски, немски и испански от промоцията ЛУД ПЕТЪК за ученици 7-12 клас

Условия на промоцията

  1. Отстъпката е валидна само за курсовете, включени в промоцията, пълен списък на които, както и цени с начислена отстъпка можете да видите в снимката преди настоящите условия. 
  2. Клиенти, използващи отстъпка от промоцията Crazy Friday НЕ могат да се възползват от други промоционални оферти за съответните курсове!
  3. Отстъпката е валидна за записване в курсовете по промоцията, само на обявената дата - 11.06.2021. За записан курсист се смята единствено този, който е подписал формуляра за записване на LinguaMundi и е внесъл необходимото капаро за записване.
  4. Отстъпката е валидна до запълване на капацитета на обявените в графика на училището курсове. LinguaMundi НЕ може да гарантира наличие на свободни места за всички желаещи да се включат в обучението.
  5. Отстъпка НЕ важи за цените на учебните материали, за които можете да се информирате от служителите на LinguaMundi в офиса или на телефон 032/62 22 33.
  6. Отстъпката НЕ е валидна в случаите, когато курсист иска да се запише в ниво, различно от показаното на входния тест.
  7. Отстъпката по промоцията отпада, в случаите когато курсист изяви желание да се прехвърли в следващ семестър. В такъв случай курсистът трябва да доплати до стандартната цена на курса за съответния семестър.

Настоящите условия на промоцията НЕ ОТМЕНЯТ общите условия за участие в езиков курс.