Учебни системи

В LinguaMundi се използват изключително най-модерните учебни системи на реномирани западни издателства. Тези учебни програми са разработени от професионалисти, като напълно съответстват с изискванията на европейската езикова рамка и нуждите на българския потребител от изучаване на чужд език. По-долу Ви представяме пълния спектър от учебни системи за курсовете ни по английски, немски, испански, Кеймбридж First, Advanced, Proficiency, IELTS, TOEFL, както и курсовете за ученици 1-12 клас. 


Open Mind - Английски език, общоезикови курсове

За общоезиковите курсове по английски език в LinguaMundi използваме учебните системи на реномираното британско издателство Macmillan. Open Mind е най-модерната учебна система на издателството. Системата покрива всички нива на владеене на езика от начинаещи до напреднали (A1-C1) и предоставя възможност за последователно и плавно преминаване на курсистите между различните нива.

Учебна система Open Mind по английски език


Текстовете, включени в отделните нива, са актуални и увлекателни, богати на широкоизползвана лексика в съвременния английски език. Граматиката е поднесена разбираемо, обособена в удобни за справка специални секции към всеки урок. Поставя се акцент върху говоренето като основен, но традиционно труден за овладяване, инструмент на общуването. Комуникативните задачи са подбрани, така че да представляват интерес за обучаемите и да гарантират личното участие на всеки курсист. Учебното съдържание е допълнително разчупено от увлекателни интервюта, откъси от уебсайтове и песни, които обогатяват и илюстрират езиковите познания, но и внасят елемент на забавление в учебния процес.


Учебната система е съпроводена с продукт за интерактивна дъска, с каквато се работи във всички курсове на LinguaMundi. Това прави обучението още по-увлекателно и е допълнителна гаранция за постигнати резултати.


За да се ориентирате за Вашето ниво, моля, направете нашия онлайн тест по английски език!

 

Прочетете повече за курсовете по английски език!

 

Ready for First - Подготовка за Cambridge First Certificate

Ready for First е изключително модерна учебна система, която дава отлични резултати за кратки срокове. Добрата организация на учебния материал позволява на курсистите да се запознаят в детайли с формата на изпита и да отработят нужните им умения. 

Учебник за Cambridge First Certificate Тетрадка за Cambridge First Certificate

Вижте курсовете за Cambridge!


Ready for Advanced - Подготовка за сертификатa Cambridge Advanced English

Учебната система отново е на издателство Macmillan и в годините е доказала своята ефективност. Програмата отговаря напълно на формата на изпита и дава на курсистите изключително добра основа за постигане на отличен резултат. 

Учебник за Cambridge Advanced Тетрадка за Cambridge Advanced

Вижте курсовете за Cambridge!


Proficiency Masterclass - Подготовка за сертификата Cambridge Proficiency

За най-престижния сертификат на Кеймбридж, LinguaMundi изпозва учебна система на издателство Oxford

Учебник за Cambridge Proficiency

Вижте курсовете за Cambridge!

 

Direct to IELTS

Още един учебник от серията Direct to на издателство Macmillan. Предлага задълбочена подготовка за изпита и естествено богата библиотека онлайн от практически упражнения и цялостни тестове.

Учебник за IELTS

Вижте курсовете за IELTS!


Direct to TOEFL iBT

Учебната система комбинира харитиен вариант на учебник с достъп до електронна платформа, изключително богата на ресурси. Освен големия брой практически ресурси, три пълни теста са на разположение на курсистите. 

Учебник за TOEFL iBT

Вижте повече информация за курсовете за TOEFL iBT!

 

Menschen и Sicher! - Немски език, общоезикови курсове

Кой каза, че ученето на немски език не може да бъде забавно. Просто погледнете Menschen и Sicher!. Изучаването на немски с Menschen включва интерактивност, вариантност и изобретателност и на принципа на игра, позволява на учениците да овладеят лексиката, граматиката и структурата на немския език. Учащите с Menschen за кратко време са в състояние да упoтребяват активно и изобретателно немския език.

Учебник по немски Menschen ниво A1 Учебник по немски Menschen ниво A2 Учебник по немски Menschen ниво В1 Учебник по немски Sicher ниво B2

Учители убедително казват, “Учениците започват да говорят немски не само по-рано, но и по-добре с Menschen”. Чрез тази система се достигат в пълна степен общоевропейските препоръчителни рамки: комуникативна компетентност и езикова способност.


Учебната система започва от ниво абсолютно начинаещи и в три нива покрива целия основен курс – Grundstufe, който отговаря на B1 от европейската езикова рамка.


Завършването на основния курс с Menschen дава отлична възможност за желаещите да надграждат езиковите си познания в средния курс на oбучение - Mittelstufe (B2 и С1), където учебната система е Sicher!.


Menschen е разработена с интегрирана работна тетрадка и аудио дискове за тренировка на слушането по време на занятията.


За да проверите вашето ниво, моля, направете нашия онлайн тест по немски език!

 

Вижте курсовете по немски език!


Embarque - Испански език, общоезикови курсове

Embarque е учебна система на издателство Edelsa. Разработена е за обучение по испански език на чужденци. Системата предлага всички езикови компоненти – Четене, Писане, Слушане и Говорене.

Учебник по испански Embarque ниво A1 Учебник по испански Embarque ниво A2 Учебник по испански Embarque ниво В1 Учебник по испански Embarque ниво В2

Лексиката се въвежда с помощта на подходящи диалози и упражнения свързани с тях. Текстовете включени в отделните нива са актуални и реални, богати на широкоизползвана лексика в съвременния испански език. Граматиката е поднесена разбираемо. Поставя се акцент върху говоренето, като основен, но традиционно труден елемент от езика. Комуникативните задачи са подбрани така, че да представляват интерес за обучаемите и да гарантират личното участие на всеки един курсист.

 

Вижте курсовете по испански език!

 

Курсове Пловдив

Курсове Благоевград Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi