Разговорни курсове

Този тип курсове са разработени да подобрят значително Вашите комуникационни умения на английски език като същевременно направят изказа Ви много по-натурален. В уроците се използват практически ситуации от ежедневното общуване и се гради съответната лексика.

 

Преподавателите в тези курсове са носители на езика – американци, англичани или преподаватели живели дълго време в англоговоряща среда и придобили маниера на изказване и акцена на типичните англоговорящи преподаватели.

 

Предлагат се две нива разговорни курсове:

 

Speaking Skills 1 / Разговорни умения 1

Курсистите трябва да са завършили минимум Pre-intermediate (В1), а препоръчително Intermediate (В1+) ниво от общоезиковите курсове по английски език, за да могат да се включат в този курс. Също се предлага и безплатен входен тест за определяне на нивото на курсистите, които не са се обучавали в LinguaMundi до момента.

Започващи курсове

 

Speaking Skills 2 / Разговорни умения 2 

Кандидатите за този курс трябва да са завършили минимум Upper Intermediate (В2) или препоръчително Advanced (С1) ниво от общата езикова подготовка по английски. За външни курсисти се предлага безплатен входен тест за определяне на нивото.

 

Курсът е на изключително високо ниво, като се очава от курсистите да могат да боравят свободно с езика след завършването му. 

Започващи курсове

 

Вижте отзиви на нашите курсисти!

 

Езикови курсове БлагоевградЕзикови курсове Пловдив Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi