• Милена Дудинска
  Английски език
  Милена завършва "Английска филология" в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, след което заминава да живее в Лондон, Англия и по-късно в Единбург, Шотландия. Там опознава отблизо културните особености на местните и техния език. Тя с радост ще бъде Вашият гид в света на английския език.

 • Екатерина Ихтерова
  Немски език
  Катя завършва ЕГ "Иван Вазов" с немски и руски език и продължава образованието си в ПУ "Паисий Хилендарски" със специалност Немски език. От 2001 работи като учител по немски. През 2012 печели стипендия от Гьоте-Институт и участва в обучителен семинар в Мюнхен на тема Училище на бъдещето.

 • Вяра Вълкова
  Английски език
  Вяра Вълкова завършва ФЕГ Пловдив с профил английски език. Продължава образованието си в ПУ „Паисий Хилендарски“ в специалност "Приложна лингвистика" с изучаване на английски и китайски език. "Чрез работата си като преподавател бих искала да помогна на курсистите си да разгърнат по-пълно своя потенциал, тъй като едва ли има нещо, което обогатява човека и разширява неговия светоглед така, както владеенето на чужд език. Щастлива съм, че имам възможност да бъда част от този процес."

 • Мария Семерджиян
  Английски език
  Мария Семерджиян е завършила "Английска филология" - бакалавър и магистър. Също така разполага и с престижните международни сертификати CELTA и TKT (Teaching Knowledge Test). Мария обожава да работи както с деца така и с възрастни, като оценява, че при курсовете за най-малките от изключително значение е изграждането на положителна нагласа и обич към езика.

 • Пилар Мора
  Испански език
  Пилар е родена в Боготà - Колумбия. Майчин език испански. Преподава езика от над двадесет години. Работила е в Centro Cultural y Educativo Español „Reyes Catolicos” в Боготà, принадлежащ на Посолството на Испания в Колумбия. Живее в Пловдив от 2008 като почти през цялото време преподавана родния си испански език.

 • Стефка Костадинова
  Английски език
  Стефка Костадинова има сертфикат CELTA. Преподава английски език в LinguaMundi от четири години. Работи с различни възрастови групи. Завършила ПУ „Паисий Хилендарски” и е магистър по специалностите "Английска филология" и Психология. Учила е в Белгия по програма Еразъм. Участва в конференции, семинари и специализирани курсове за повишаване на квалификациите. В свободното си време обича да пътува и играе баскетбол.

 • Веселина Иванова
  Немски език
  Веселина Иванова е преподавател по немски език в LinguaMundi от 4 години. Завършила е "Немска филология" и е специализирала в технически университет в Дрезден. „Преподаването ми доставя удоволствие, защото да работя с млади и амбицирани хора за мен е огромно предизвикателство.”

 • Спаска Костова
  Английски език
  Спейси работи в LinguaMundi почти от създаването на школата в Пловдив през 2001 година. Завършила е "Английска филология" и специализира интерактивни и творчески методи на преподаване, което напълно съвпада с методиката на работа в училището. Работи еднакво успешно с групи за възрастни и групи за деца. Малчуганите я обожават. В свободното си време обича да чете, пътува и ходи на кино.

 • Ангел Кочев
  Английски език
  Ангел Кочев преподава английски от 8 години. 4 от тях прекарва като преподавател в ЕГ Пловдив, където подготвя ученици за изпитите на Кеймбридж - FCE и CAE. Ангел е методически директор на LinguaMundi Пловдив, като наред с работата в класната стая, той отговаря за тренинга на преподавателите и съставянето на учебните програми. Ангел има сертификат CPE и е специализирал в подготовката за устната част на изпитите на университета Кеймбридж.

 • Мария Стоенчева
  Английски език
  Мария Стоенчева е завършила езикова гимназия с профил английски език, след това продължава образованието си в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, където завършва „Английска филология”. „За мен преподаването не е просто професия, а призвание. Възможността да предам своите знания на учениците си и едновременно с това да се уча заедно с тях, е нещо назаменимо и ми дава усещане за пълноценност.”

 • Мария Желязкова
  Английски език
  Мария Желязкова завършва Националната търговска гимназия в Пловдив със засилено изучаване на английски език и продължава образованието си в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Английска филология“. Интересите й са литература, психология и социология. В преподаването си винаги се стреми към нови, интерактивни начини на обучение, насочени към всички възрастови групи, с цел по-добро усвояване и практикуване на английския език.

 • Наталия Димитрова
  Английски език
  Наталия завършва езикова гимназия с профил английски език и продължава обучението си в Пловдивски университет „Паисий Хилендaрски“, специалност „Английска филология“. По-късно завършва и магистърска степен „Лингвистика и превод“ в същото учебно заведение. „Чуждият език е чужда народопсихология. Ще проговорите на него, когато го приемете такъв какъвто е и спрете да се питате ЗАЩО?.“