Черен петък с -20% за курсовете по английски, немски и испански

19.05.2017! Запомнете тази дата :) Обявяваме ЧЕРЕН ПЕТЪК в LinguaMundi и ви даваме 20% отстъпка от всички курсове* по английски, немски и испански, стартиращи през месец юни. Вижте пълния график на курсовете, за да изберете най-подходящия за вас вариант. Препоръчваме да се обадите предварително, за да определим Вашето входно ниво и на 19.05.2017 да преминем директно към записване.

*Отстъпката не е валидна за лятната езикова школа за ученици 1-8 клас.

 

Условия на промоцията:

  1. Отстъпката е валидна само за курсове започващи през месец юни и немски В1 от 08.07.
  2. Отстъпката е валидна при двата варианта за плащане на цената за курса - наведнъж или на вноски.
  3. При използване на отстъпката от 20%, всички останали отстъпки, на които курсистът има право по условията на училището се отменят, освен в случаите, че общата сума от тях е по-голяма от 20%.
  4. Отстъпката НЕ е валидна за курсовете от ЛЯТНА ЕЗИКОВА ШКОЛА ЗА УЧЕНИЦИ 1-8 клас.
  5. Клиенти, използващи отстъпка от промоцията Black Friday НЕ могат да се възползват от други промоционални оферти за съответнияте курсове!
  6. Отстъпката е валидна за записване в курсовете по промоцията, само на обявената дата - 19.05.2017. За записан курсист се смята този, който е подписал формуляра за записване на LinguaMundi и е внесъл минимум 50 лв. капаро за записване.
  7. Отстъпката е валидна до запълване на капацитета на обявените в графика на училището курсове. LinguaMundi НЕ може да гарантира наличие на свободни места за всички желаещи да се включат в обучението.
  8. Отстъпка НЕ важи за цените на учебните материали, за които можете да се информирате от служителите на LinguaMundi в офиса или на телефон 032/62 22 33.
  9. Отстъпката НЕ е валидна в случаите, когато курсист иска да се запише в ниво, различно от показаното на входния тест.

Настоящите условия на промоцията НЕ ОТМЕНЯТ общите условия за участие в езиков курс.