Най-харесвано Коледно селфи

LinguaMundi организира фотоконкурс на тема Най-харесвано Коледно селфи със следните

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

 1. В конкурса могат да участват всички ученически паралелки (класове) 8-12 клас от училищата в гр. Пловдив.
 2. Участието в конкурса става със селфи снимка на Коледна тематика на класа с абсолютен минимум от 10 присъстващи на снимката съученици от съответната паралелка.
 3. Снимки за конкурса могат да се изпращат на имейла на школата plovdiv@linguamundi.org от 25.11.2017 до 15.12.2017 г. като задължително е упоменаването на училище, клас, паралелка и данни за контакт с представител на класа – име и телефон.
 4. С изпращането на снимката участниците се съгласяват, че LinguaMundi има право да публикува снимката във Фейсбук страницата си.
 5. LinguaMundi ще публикува снимките във Фейсбук страницата на школата в реда на пристигането им.
 6. Печелившата паралелка ще бъде определена на база най-много събрани харесвания на снимката на класа до 13:00 часа на 19.12.2017. Всички харесвания след този час няма да бъдат взети под внимание.
 7. Победителят в конкурса ще бъде обявен във Фейсбук страницата на LinguaMundi на 19.12.2017 след 13:00 часа и представител на школата ще се свърже с представител на паралелката победител.
 8. Участниците в конкурса имат право да харесват снимката, в която участват, и да я споделят на своята стена или сред свои приятели с цел събиране на повече харесвания.
 9. Участниците в конкурса НЯМАТ право да ползват платени методи за промотиране на снимките и автоматични генератори на харесвания. Ако LinguaMundi установи такива практики, може да дисквалифицира съответната паралелка.
 10. Наградата за паралелката победител е коледна баница с късмети и коледна кошница със сладки изкушения.
 11. С изпращането на снимка, всички участници декларират, че са запознати и се съгласяват с настоящите условия. 

Пожелаваме успех на всички участници.