Международни изпити по английски език

Вече 15 години LinguaMundi е езиковото училище в Пловдив, което се грижи за изпитната подготовка на най-високо ниво, когато става въпрос за сертификатите на Кеймбридж - Cambridge First, Cambridge Advanced, Cambridge Proficiency, IELTS, TOEFL или GOETHE.

LinguaMundi е традиционно предпочитана школа във високите езикови нива по английски и немски език, служещи за кандидатстване в чужбина, поради партньорството си с Британски съвет, Американски университет в Благоевград, Едланта и други престижни образователни институции.

Преподавателите в LinguaMundi притежават най-престижни професионални квалификации, минават през методически тренинг и успяват да подготвят курсистите за постигане на най-високи резултати. LinguaMundi организира седмични и уикенд сертификатни курсове за ученици и студенти, индивидуална подготовка за сертификати, пробни и реални изпити, регистрация и консултация относно подходяща езикова квалификация за всеки кандидат.

Компютърните изпити за сертификатите на Кеймбридж се провеждат в базата на училището, което е огромно предимство за кандидатите. LinguaMundi предлага най-доброто съотношение цена-качество на пазара, изключително гъвкави схеми за разсрочено плащане, изгодни индивидуални пакети и различни отстъпки.

Учебната база на LinguaMundi е най-модерната в Пловдив, намира се на самата главна улица срещу драматичния театър, всички стаи са климатизирани и оборудвани с интерактивни бели дъски, аудио-визуална система и безплатен итернет достъп за учащите.

Вижте пролетния график на LinguaMundi и позвънете на телефоните на училището - 032/ 62-22-33; 0899/ 83-38-28 , намерете ни във Facebook или заповядайте направо в офиса за безплатен входен тест. Ще ви посрещнем с усмивка и ще се погрижим да сте добре информирани и безупречно обслужени!