Немски за деца Пловдив

ранно записване

 

ЛЯТНА ЕЗИКОВА ШКОЛА

По немски език за ученици 2-6 клас


Летните интензивни програми на LinguaMundi са организирани в 3-седмични курсове. Това ще позволи на учениците да не се лишават от лятната си ваканция, а в същото време целенасочено да повишат нивото си по немски език.

 

2-3 клас – ниво Kinder Mini 1* - начало 12.06.2017г.

3-4 клас – опреснителен курс Kinder Mini 2начало 12.06.2017г.

Ниво kinder Mini 1 през лятото се предлага като цяло ниво, за да може курсистите през учебната година да се включат в ниво Kinder Mini 2. 

 

Предложенията ни по английски език може да видите ТУК.

 

Предложените курсове помагат на децата по забавен и интерактивен начин да опреснят своите знания и да попълнят пропуските от учебната година. Полезни са за затвърждаване на вече наученото по немски език в школата на LinguaMundi.

 

8-12 клас

Интензивните програми по английски, немски и испански език започват веднага след края на учебната година и позволяват покриване на две езикови нива за едно лято. Тези курсове са предпочитани за учениците, за да дадат значителен тласък на обучението си и да задминат чувствително своите връстници или да наваксат пропуските от учебната година.

 Започващи курсове: юли 2017

 

 

НЕМСКА ЕЗИКОВА ШКОЛА

 За ученици 2ри-6ти клас 

 Начало: 07 и 08 Октомври 2017

 

Ранното обучение по немски език дава възможност на по-малките ученици да усвояват чуждия език по-лесно.


Учебните материали са подбрани по начин, който мотивира децата и им помага да развият положително отношение към чуждоезиковото обучение. Обучението за деца по немски език в LinguaMundi се осъществява чрез две езикови системи: Planetino – за по-малките и Beste Freunde – за по-големите. Целта е формирането на езикова грамотност у учениците чрез поетапно изграждане на умения за слушане, говорене, писане и четене. Темите на уроците са интересни и близки до децата.


2-4 клас на цена 6 х 70 лв!

Извънземният герой Планетино въвлича децата в своите приключения и по този начин ги запознава с немския език. Темите са лесно достъпни за децата от 2-ри и 3-ти клас. Въвеждат основна лексика, свързана с намирането на нови приятели, семейство и училище. Така ученето на немски се превръща в забавление, а не в досадно задължение.


Уикенд курсове - Начало: 07 и 08 октомври 2017

5-6 клас на цена 6 х 80 лв!

Beste Freunde е учебна система, в която уроците са тематично разпределени. Чрез занимателните упражнения за слушане децата свикват с мелодиката и интонацията на немският език. Beste Freunde предлага упражнения,чрез които се затвърждава наученото и се допълва основата. Учебникът предоставя възможността за работа в екип, развивайки креативните възможности у децата.


Уикенд курсове - Начало: 07 и 08 октомври 2017


 

учебник по немски за 2, 3 и 4 клас учебник по немски за 4, 5 и 6 клас

 

 

 

Курсове ПловдивКурсове Благоевград Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi