Английски за деца Пловдив

ранно записване

 

ЛЯТНА ЕЗИКОВА ШКОЛА

За ученици 1ви-8ми клас

Начало: 12 и 19 юни 2017


Летните интензивни програми на LinguaMundi са организирани в 3-седмични курсове. Това ще позволи на учениците да не се лишават от лятната си ваканция, а в същото време целенасочено да повишат нивото си на английски език.

 

Предучилищна възраст – въвеждащо обучение Pre School - начало 12.06.2017г. - 150 лв.

1 клас – опреснителен курс Lingua Kids 1 - начало 12.06.2017г. - 150 лв.

2-3 клас – опреснителен курс Lingua Starters - начало 12.06.2017г. - 200 лв. 

3-4 клас – опреснителен курс Lingua Movers - начало 12.06.2017г. - 200 лв.

4-5 клас  опреснителен курс Lingua Flyers - начало 19.06.2017г. - 200 лв.

5-6 клас  опреснителен курс Lingua КЕТ - начало 19.06.2017г. - 200 лв.

6-7 клас  опреснителен курс Lingua PET - начало 19.06.2017г. - 200 лв.

7-8 клас  цяло ниво Teens 3* - начало 19.06.2017г. - 360 лв.

* Нивото Teens 3 (7-8 клас) е предвидено за лятна подготовка на ученици, които в 7-ми клас няма да учат английски през учебната година, за да се готвят за кандидатстване. 

 

Предложенията ни по немски език може да видите ТУК.


Децата се разпределят в курсовете по възраст. При наличие на допълнителна, извънкласна подготовка, на база на безплатен входен тест нашите специалисти ще препоръчат най-подходящото обучение за Вашето дете.


Предложените курсове помагат на децата по забавен и интерактивен начин да опреснят своите знания и да попълнят пропуските от учебната година. Полезни са за затвърждаване на вече наученото по английски език и подготовка за международни изпити. Курсовете Starters, Movers, Flyers, KET и PET завършват с полагане на финален тест, който е по формат на университета Кеймбридж, както и получаване на сертификат от LinguaMundi.

 

Важно: Местата в курсовете са ограничени и в много случаи LinguaMundi не може да осигури допълнителни места. Препоръчваме да се свържете с нас своевременно, за да заявите вашето желание за съответния курс.

Начало на курсовете: 12 и 19 юни 2017

 

8-12 клас

Интензивните програми по английски, немски и испански език започват веднага след края на учебната година и позволяват покриване на две езикови нива за едно лято. Тези курсове са предпочитани за учениците, за да дадат значителен тласък на обучението си и да задминат чувствително своите връстници или да наваксат пропуските от учебната година. Освен интензивните програми, учениците на LinguaMundi могат да използват пълноценно лятото, за да се подготвят за международните сертификати Cambridge First (FCE), Advanced (CAE), Proficiency (CPE) или изпитите TOEFL iBT и IELTS.

 Начало на курсовете: юни и юли 2017


АНГЛИЙСКА ЕЗИКОВА ШКОЛА

За ученици 1ви-12ти клас

Начало: Октомври 2017

 

Целогодишната езикова школа по английски на LinguaMundi се провежда паралелно с учебната година в училище. В LinguaMundi учениците получават допълнителното внимание, което е необходимо за подобряване на практическите езикови умения при овладяването на английски език, както също и значително повишават оценките си в училище. Нашите курсисти имат уникалната възможност да удостоверят нивото си с международен сертификат от университета Кеймбридж. 

 

Важно: Местата в курсовете са ограничени и в много случаи LinguaMundi не може да осигури допълнителни места. Препоръчваме да се свържете с нас своевременно, за да заявите вашето желание за съответния курс.

 

1-2 клас на цени от 6 х 70 лв!

3-4 клас на цени от 6 х 80 лв!

Курсовете за най-малките ученици са разработени да стимулират децата да изучават английски с желание и да изградят системни навици за учене на чужд език. Целите на нашите езикови програми са да повишават нивото на владеене на английски език в съответствие с международните стандарти.


Уикенд курсове - Начало: 07 и 08 октомври 2017

 

5-9 клас на цени от 6 х 80 лв!

Доброто езиково обучение в съответната възрастова група е от изключително значение. Учениците 5-7 клас могат да положат стабилни основи за бъдещото си развитие. Това са целите и на обучението в LinguaMundi – овладяване на заложените езикови структури и безпроблемната им употреба в практически аспект; насока към развитие на активни езикови умения вместо трупането на пасивни знания.

 

Седмични курсове - Начало: 09 и 13 октомври 2017

 

В курсовете за ученици работим с учебна система, специално предназначена за съответната възрастова група. English World е учебник на британското издателство Macmillan. Можете да видите примерен урок като кликнете върку учебника за съответното ниво. 

 

Учебник по англисйки English World 1 Учебник по английски English World 2 Учебник по английски English World 3 Учебник по английски English World 4 Учебник по английски English World 5

Учебник по английски English World 6 Учебник по английски English World 7 Учебник по английски Laser B1+

 

9-12 клас!

Тук започва активната подготовка за нуждите на тийнейджърите не само от усъвършенстване на езиковото ниво, но и от полагане на международни изпити за кандидатстване в западни университети – Cambridge English First, Advanced & Proficiency; TOEFL iBT; IELTS. LinguaMundi e водещ център за подготовка за международни изпити, като в последните години неизменно получава най-високото признание от British Council – грамота за „Златен партньор” в подготовката на курсистите си за международните изпити. Също така от 2013г. LinguaMundi е изпитен център за компютърния вариант на Cambridge First, Advanced & Proficiency, които се провеждат в специално оборудвана за целта компютърна лаборатория. В зависимост от Вашите цели, ние можем да изготвим подробен езиков и времеви план за тяхното постигане.

Започващи курсове


английски за ученици курсове деца парти за деца

 

 


Курсове Пловдив

Курсове Благоевград Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi