Ученици 1-8 клас

курсове по английски за деца

Курсове по английски и немски език за ученици!

Курсовете за ученици в LinguaMundi комбинират оптимално три основни фактора:

• Придобиване и развитие на практически умения за боравене с английски/немски език, съответстващи на най-високите международни стандарти; 

• Изграждане на системни навици и желание за изучаване на чужди езици, което същевременно ще подобри значително тяхното представяне в училище;

• Развитие на глобални култура и мироглед.

 

В курсовете на LinguaMundi Вашите деца ще участват в проекти, ще изнасят презентации, ще се научат да бъдат лидери, а също и да работят в екип. Учениците ще имат възможност още в най-ранна детска възраст да придобият едни от най-престижните сертификати за ученици, като по този начин ще изградят навици за успешно справяне с изпити  за покриване на международни стандарти.

 

При преминаване на целия курс на обучение, учениците на LinguaMundi имат възможност да придобият най-престижните сертификати за владеене на английски език (Cambridge First, Advanced & Proficiency) още преди да са завършили своето средно образование.

 

1 - 4 клас

LinguaMundi предлага целогодишно обучение и летни езикови програми за деца от 1-ви до 4-ти клас. Тук децата ще направят своите първи стъпки в езика, а наш ангажимент е да им създадем желание да го изучават. 

Започващи курсове

курс по английски за ученици 1 клас курс по английски за деца 1 клас

5 – 8 клас

В целогодишните и летните курсове на LinguaMundi учениците от 5-ти до 8-ми клас развиват необходимите умения за успешно изучаване на английски език.

Започващи курсове

курс по английски за ученици 5-8 клас курс по английски за деца 5-8 клас

9-12 клас

В сертификатните ни програми, гимназистите се подготвят целенасочено за получаване на престижните сертификати на Кеймбридж – First, Advanced & Proficiency или успешно полагане на международните изпити TOEFL iBT и IELTS. LinguaMundi е удостоен със статут на ЗЛАТЕН ПАРТНЬОР на Британски Съвет за подготовка на курсисти за съответните изпити.  

Започващи курсове


Курсове за деца Пловдив Курсове за деца Благоевград Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi