IELTS

курсове IELTS

Курсове за IELTS

IELTS 

Подготовката за IELTS в Езиков център LinguaMundi е изцяло практически насоченa към повишаване на езиковите умения на кандидатите в контекста на спецификите на изпита. Всички типове въпроси са детайлно разработени по време на обучението. Отработват се стратегии и техники за успешно справяне със специфичните задачи, поставени пред кандидатите. Курсистите получават шанс да развиват езиковите си умения в среда близка до изпитната и имат възможност да следят напредъка си чрез поредица от контролни тестове. Посредством заложените в програмата цялостни примерни изпити (MOCK Exams), кандидатите получават реалистична представа за моментното си ниво спрямо нужния им резултат.

 

Преподавателите са доказани специалисти в подготовката за полагане на международни изпити, а използването на една от най-модерните учебни системи за подготовка на британското издателство Macmillan – Direct to IELTS, е допълнителен атестат за постигане на отлични резултати от обучението.

Започващи курсове

Информация за IELTS

IELTS - International English Language Testing System e водещ тест по английски език, подходящ за продължаване на образованието или имиграция. Тестът се признава от образователни институции, държавни агенции, работодатели и професионални организации навсякъде по света. Изпитът е валиден две години.

Повече информация относно международното признаване на IELTS.


Формат на IELTS 

Тестът продължава 2 часа и 45 минути и има четири части - Reading, Listening,Writing и Speaking. Първите три части се полагат в един и същи ден, устният изпит се полага седмица преди или след писмения. 

Научи повече за формата на IELTS.

 

Модули на IELTS

модули IELTSIELTS се предлага в два формата - Academic и General Training.

Academic Training е подходящ за висши учебни заведения, където се говори и преподава на английски. Приемът за бакалавърски, магистърски и други академични курсове се базира на резултатите от този тест.

General Training е подходящ за кандидати, които заминават за англоезични страни да завършат гимназиалното си образование, да придобият професионален опит или да се включат в образователни програми, но не на академично ниво. Този модул е подходящ за цел емиграция в Австралия, Канада и Нова Зеландия.

 

Оценяване на IELTS 

Изпитът се оценява по скала от 0 до 9, като обикновено за прием в университет минимумът е оценка 6 – 6,5. Повече за оценяването на IELTS.


Регистрация за IELTS 

IELTS в България се администрира от Британски съвет в София. LinguaMundi извършва регистрация на курсисти на училището, за предварително планирани дати. 


Курсове Пловдив

Курсове Благоевград Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi