Немски език

курсове по немски език

 

Курсовете по немски език в LinguaMundi отговорят изцяло на спецификите на модерното езиково обучение и нуждите на клиентите за постигане на практически резултати в кратки срокове. Някои основни характеристики правят курсовете на LinguaMundi по немски език особено атрактивни.

 

Програмата на обучение е изцяло съобразена с програмата на Гьоте институт. Обзорната таблица представена по-долу показва кои изпити съответстват на нивото на Вашия курс.

 

Нива на Goethe-Institut и

LinguaMundi

Ниво на GER* Изпити на Goethe-Institut
А 1 A1 Fit in Deutsch 1
Start Deutsch 1
А 2 A2 Fit in Deutsch 2
Start Deutsch 2

B 1

B1

Zertifikat Deutsch für Jugendliche

Zertifikat Deutsch

B 2.1

B 2.2


B2

Zertifikat Deutsch für den Beruf

Goethe-Zertifikat B2
Test Deutsch als Fremdsprache

*GER - Обща Европейска езикова рамка

 

Графикът на курсовете по немски език е изключително удобен. Курсовете се провеждат във вечерни, дневни или съботно-неделни (уикенд) варианти като по този начин потенциалните клиенти могат да се съобразят изцяло със своето свободно време. През летния ни семестър, особено популярни са 1-месечните програми на обучение, където за едно лято ученици и студенти могат да покрият две езикови нива. Всички, които са с ограничено свободно време могат да се възползват от атрактивните пакетните предложения за индивидуално обучение.

спечели безплатен изпит за Гьоте сертификат

Екипът от преподаватели по немски език в LinguaMundi е изграден от изцяло млади и мотивирани специалисти. Методическият трейнинг за налагане на стандартите на обучение, през който всички те преминават им позволява да извлекат максимума от себе си и своите курсисти по време на курсовете. В LinguaMundi се използват и немскоезични сътрудници за постигане на по-добри резултати в практическите компоненти на езика – говорене и слушане.

 

Съвременните учебни системи и модерно оборудваната база на училището са допълнителни предпоставки за обучение на най-високо ниво, ориентирано към постигане на практически резултати.

 

За определяне на нивото всички потенциални клиенти на LinguaMundi могат да направят напълно безплатен тест по немски език в офиса на езиковата школа или в електронен вариант на сайта на училището. За записване в курс важат само резултатите от хартиения вариант, докато електронният тест по немски език е само ориентировъчен.

 

Вижте отзиви на нашите курсисти!

 

Езикови курсове БлагоевградЕзикови курсове Пловдив Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi