Английски език

курсове по английски език

 

Курсовете по английски език на LinguaMundi са разработени да отговорят на изискванията на модерните клиенти за постигане на максимално добри практически резултати за кратки срокове. В трите семестъра в годината нашите курсисти могат да покрият успешно четири от шестте нива на обучение и по този начин да регистрират огромен напредък за изключително кратко време.

 

Основният фокус в обучението е изграждане на умения за боравене с езика. Това е и практическата страна на обучението. Нашите курсисти не само трупат познания по езика, но и се научават умело да го използват в своето ежедневие, работа, пътувания и др.


Курсовете са организирани във вечерен, дневен и съботно-неделен (уикенд) график. Така, дори и хора с по-ограничено свободно време имат възможност да започнат своето обучение по английски език. През летния семестър учениците и студентите могат да покрият 2 нива с атрактивните ни 1-месечни интензивни програми. За всички, които този график е невъзможен, ние сме разработили гъвкави и изключително достъпни пакетни предложения за индивидуално обучение.

 

В езиковите курсове се използват изключително и само учебни системи на реномирани Британски издателства, които достигат до доказани практически резултати. Обучението напълно съответства на европейската езикова рамка.

 

За улесенение на нашите потенциални клиенти сме предвидили и напълно безплатни входени тестове на място в нашия офис или през нашата уеб страница (електронният тест е само ориентировъчен, за записване важат само резултати от тестове положени в нашия офис).

 

Ниво

Редовна програма

Разговорна програма

C2 

(international exams) 

 IELTS (7,5-9)3, Cambridge Proficiency

 

С1 

(international exams) 

 IELTS (6,5-8)3, Cambridge ADVANCED

 Speaking Skills 21

 С1

 Advanced (С1)2

 

В2 

(international exams) 

 Cambridge FIRST, IELTS (5-6,5)

 Speaking Skills 21

 В2

 Upper Intermediate (B2)

 

 

 

 Speaking Skills 11

 В1+

 Intermediate (B1+)

 

 

 

 Speaking Skills 11

 В1

 Pre-intermediate (B1)

 

 А2

 А1

 Elementary (A2)

 Beginner (A1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1Разговорните курсове са допълнителни към програмата и НЕ могат да се използват като заместител на цяло ниво от РЕДОВНАТА ПРОГРАМА.

2Ниво Advanced (С1) при необходимост може да бъде прескочено в програмата между нивата Cambridge FIRST и Cambridge ADVANCED или IELTS, но очакваните резултати могат да бъдат значително по-добри при стриктно спазване на последователността на курсовете.

3В скоби е даден очаквания резултат на IELTS след провеждане на курса.

 

Вижте отзиви на нашите курсисти!

 

Езикови курсове БлагоевградЕзикови курсове Пловдив Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi