Курсове

Езиковите курсовете по английски, немски и испански език в LinguaMundi са подходящи за ученици от горен курс, студенти и възрастни. Програмите са градирани според международните стандарти и всяко от нивата покрива съответния материал. Обучението изцяло акцентира върху придобиване на съответни умения, което позволява на курсистите да боравят с езика активно и пълноценно, в съответствие със завършеното ниво.


LinguaMundi предлага следните чуждоезикови курсове:


Английски език

Езиковите курсове по английски език в Езиков Център LinguaMundi са подходящи за всички, които искат да овладеят езика на Шекспир, да придобият трайни познания или да надградят и затвърдят вече придобити езикови умения. В общоезиковите курсове участват ученици горен курс, студенти, работещи. Общоезиковите курсове са необходимо базисно ниво за подготовка за полагане на изпитите IELTS, TOEFL iBT и/или сертификат на Кеймбридж – FCE, CAE, CPE


Вижте подробна информация за курсовете по английски език


 

Немски език

Курсове по немски език в LinguaMundi са предназначени за всички, които имат желание или необходимост да овладеят основите на немската граматика и придобият езикови умения за справяне с ежедневни и/или академични ситуации на немски език. В процеса на обучение, курсистите усвояват основната граматика и натрупват богата лексика, което е предпоставка за умело боравене с немски език в различни езикови ситуации.


Вижте подробна информация за курсовете по немски език


 

Испански език

Докоснете се до колорита на испанската и латиноамериканска култура с овладяването на езика на Сервантес. Обучението по испански език носи заряда на латиноамериканския темперамент. Подходящ курс за ученици горен курс, студенти и възрастни. Учащите се запознават с основните граматически и лексикални конструкции, натрупват богат речников запас и придобиват увереност при комуникация.


Вижте подробна информация за курсовете по испански език


 

Корпоративно обучение

LinguaMundi провежда корпоративно обучение по английски, немски и испански език по заявки на фирми и учреждения. По желание на клиента, обучението може да се проведе в учебната база на школата или в база на клиента в гъвкав и удобен график. Имената на фирмите, които са ни избрали за техен партньор в обучението са най-добрата референция за нас.


Повече информация за корпоративното обучение в LinguaMundi.


 

Кеймбридж FCE, CAE, CPE

Езиков Център LinguaMundi е изградил репутация на лидер в сертификатната подготовка с традиционно близка до 100 % успеваемост на кандидатите, подготвени в центъра.


Сертификатни курсове в LinguaMundi.


 

TOEFL iBT

В LinguaMundi можете да се подготвите за международните изпити за TOEFL, IELTS, както и за кандидатстудентски изпит по английски език за българските университети.


Вижте подробна информация за TOEFL iBT.


 

Кандидатстудентски курсове

Курсистите получават обща кандидатстудентска подготовка по езика за кандидатстване в Софийския университет, УНСС, Пловдивския университет, Югозападния университет в Благоевград и Великотърновския университет. Заложена е подготовка по всички изпитни компоненти за съответните университети. 


Вижте повече за кандидатстудентските курсове


 

Разговорни курсове

Разговорните курсове по английски език покриват изискванията на желаещите да усъвършенстват своите комуникативни умения за различни цели - пътуване, работа, телефонни разговори и др.


Вижте повече за разговорните курсове


 

Индивидуално обучение

Индивидуалното обучение в LinguaMundi гъвкава форма на обучение, подходяща за хора с натоварен график или клиенти имащи нужда от изграждане на специфични умения.


Повече за индивидуално обучение в езиковата школа. 


График на курсовете и цени Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi