Бизнес

бизнес курсове

 

В съответствие с натовареността на служителите и желанията на фирменото ръководство, LinguaMundi предлага гъвкави графици и програми на обучение. Обучението може да бъде проведено по трите езика, които LinguaMundi предлага - английски, немски и испански език. Курсовете могат да се провеждат както в учебната база на езиковия център така и в база на обучаваната организация. При заявка от фирма, LinguaMundi ще проведе и т.нар. езиков одит за определяне на входното ниво и очакванията на служителите и ръководството за резултатите от курса.  


Предпочитаните типове обучение от фирми и институции са General English (общоезиков английски език) и Business English (общ бизнес английски език). Разбирайки обаче нарастналите нужди на компаниите, екипът на LinguaMundi разработи различни форми за обучение: 


1. Изцяло присъствена форма на обучение - обучението може да бъде по английски, немски или испански език и целият хорариум на обучението се покрива с преподавател. 


2. Комбинирана форма на обучение - това е най-новият продукт на LinguaMundi, който се предлага само за обучение по английски език (общ и бизнес английски). Курсовете са с фиксирани параметри - 30 часа присъствено обучение и 70 часа дистанционно обучение, фиксирана цена и 10 седмична продължителност. При този начин служителите не се откъсват от работния процес за продължително време, но се възползват в максимална степен от предимствата на обучение с преподавател.


3. Изцяло дистанционна форма на обучение - обучението се провежда посредством платформа за провеждане на онлайн курсове във видео уроци.

 

В LinguaMundi сме разработи и модулни програми за обучение в различни области. Тези програми могат да се използват единствено като допълнение към  основните курсове. Поради спецификата на изучавания материал, необходимото ниво на обучаващите се трябва да е минимум Intermediate. Хорариумът на всеки един от модулите е 20 учебни часа.


Общоезикови курсове по английски, немски и испански

Общ бизнес английски

Модул: Бизнес кореспонденция на английски език

Модул: Бизнес комуникация по телефона на английски език

Модул: Английски език за мениджмънта

Модул: Английски език за банковото дело и финансите

Модул: Медицински английски език

Модул: Компютърен английски език


При проявен интерес от Ваша страна, свържете се с нас на тел. 032/ 62 22 33; 0878 400 970 или на e-mail: plovdiv@linguamundi.org. В рамките на 5 работни дни ние ще Ви изпратим подробна оферта. LinguaMundi може да предложи и различни от горепосочените типове курсове или модули, в зависимост от изискванията и нуждите на клиента.


Служители от Вашата компания могат да бъдат записани и самостоятелно в текущите ни курсове или в атрактивните ни индивидуални програми, подходящи за хора със сгъстен или ненормиран график. 


Ако все още се колебаете да се свържете с нас, вижте имената на някои от корпоративните ни клиенти и какво казват за нас. 

 

MAGNA POWERTRAIN

BTL 

VISCOMP

PROGRAMISTA

ТREND FASHION TEXTILE, Раковски и Кричим

ЩЕКА ЕЛЕКТРОНИК БЪЛГАРИЯ, Съединение

АСАРЕЛ МЕДЕТ, Панагюрище

QUALITY HOUSE - препоръка

КАМЕНИЦА АД - препоръка

КЦМ - препоръка | препоръка

БУЛБАНК - препоръка

БИОХИМ - препоръка

РДБГ (Регионална дирекция за борба с градушките) - препоръка

KATRA FM - препоръка

АГРИ България - препоръка

AMERIX - пропоръка

Регионален Педагогически Център - препоръка

SSR (Strategic Staffing Resources) - препоръка

АМЕРИТРЕКС България - препоръка

EveryChild - препоръка

 

Езикови курсове ПловдивЕзикови курсове Благоевград Сподели:
Svejo.net Lubimi.com Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati


Lingua mundi