Testimonials

Лена Карналова

Лена Карналова

Благодаря на екипа и преподавателите от LinguaMundi за професионализма и прекрасното отношение към всички ученици. И двете ми дъщери посещават курсовете по английски език /едната от 6, а другата от 1 година/ с голямо желание и ентусиазъм, което е показателно за добрия педагогически подход на техните учители. Радва ме напредъкът и на двете в езика, но най-вече тяхната мотивация и желание за учене, които са изградени благодарение на специалистите от центъра. Както през всяко лято, така и през предстоящото, ще се доверим и на летните интензивни курсове за деца на LinguaMundi, които са приятно и полезно занимание за част от ваканционния период.

Желая ви още профисионални успехи и много нови ученици, които да заразите с любов към чуждите езици!

Галина Грудева

Галина Грудева

Благодаря на екипа на LinguaMundi за възможността да уча английски език - забавлявайки се. Завършила съм курсовете Intermediate и Upper intermediate, както и Speaking Skills I & II. Оправдахте очакванията ми. При първа възможност бих продължила обучението си.

Вероника Ел-Хамед

Вероника Ел-Хамед

Много съм щастлива, че попаднах на вашата езикова школа 4 месеца преди държавния ми изпит по английски език! Благодарение на безупречната подготовка и голямо сърце на преподавателката, изкарах Мн. добър 5, а имах доста пропуски... От тогава Ви препоръчвам на всеки и скоро ще Ви посетя отново!

Александра Райкова

Александра Райкова

Здравейте, това е Александра Райкова, която скоро ще завърши ниво Lingua Kids 2 ръководено от Мис Спейси. Впечатлението на детето ми е превъзходно към приятната атмосфера на групата, от добрия професионализъм на Мис Спейси. Със сигурност ще продължи обучението си през следващата година - ниво Lingua Kids 3. От мен хиляди благодарности за отличното обучение което е на високо ниво. Поздрави: Антоанета Райкова

Христо Давидов

Христо Давидов

Здравейте! Искам да изкажа благодарността си към вашия езиков център! Преминах отлично 3 нива по Английски език при вас, последното от които - Advanced! Сърдечно благодаря на Спаска Костова за неиния заразителен позитивизъм, за извиращите знания, с които ни заливаше, за безкомпромисния професионализъм, с който работи и не на последно място - за уважението, което демонстрира към студентите си! Пожелавам на центъра повече кадри като Костова! Успех!

Радослава Дамбулова

Радослава Дамбулова

В LinguaMundi приключих ниво Intermediate, ръководено от Мис Спейси и искам да изкажа впечатленията си. Изключително доволна съм от обучението. Атмосферата по време на часовете беше приятелска. Преди смятах, че английският език не е моето призвание, но при вас открих, че е интересен и дори започнах да го харесвам. Обучението е на много високо професионално ниво. Определено смятам да продължа и в следващото ниво. Поздрави! Радослава Дамбулова.

Даниела и Наталия

Даниела и Наталия

Харесва ни да учим в LinguaMundi, защото докато учим на безспорно високо ниво, усвояваме взетия материал, благодарение на професионалния начин на преподаване. Така едновременно се забавляваме, получаваме търсените знания и срещаме нови приятели. И не забравяйте: Work with your partner!!!

Велизар Бъчваров, ОМГ

Велизар Бъчваров, ОМГ

Мой съученик ми препоръча LinguaMundi. Школата ми помага вече четвърта година да навляза в дълбочината и богатството на немския език, в неговата философия и тънкости. Освен това LinguaMundi ми създава увереност, че мога да се изразявам и да мисля на този език, дава ми възможност да опозная начина, по който той подрежда и именува света. През всичките тези години мой истински верен помощник беше моят преподавател Веселина Иванова. Благодарен съм за разнообразните възможности и атмосферата, които тя създава всеки път. Това ме вдъхновява.

Велизар Бъчваров, ученик в 11.клас, ниво B2.2

Мартин Веселов, ОМГ

Мартин Веселов, ОМГ

Благодарение на качественото обучение в LinguaMundi успях да взема сертификат по английски със страхотен резултат, а в момента изучавам немски език и продължавам да бъда все така доволен.

Цветелина Самарова

Цветелина Самарова

Всичките ми приятели ми препоръчаха училището Lingua Mundi, понеже бяха останали доста доволни от обучението си там. Първото нещо, което ми направи впечатление беше невероятното посрещане на хората, които работиха там. Те ми обясниха много добре всичко, което ме интересуваше. Нивото, което започнах беше интересно и забавно и същевременно научавах много и всичко това благодарение на учителката ми. Когато нивото свърши нямaх търпение да запиша следващото. Благодарение на знанията, които получих от обучението в Lungua Mundi, aз отидох в щатите и успях да общувам добре и доста спокойно с хората там. Благодаря ви, Lingua Mundi, вие сте стpахотен екип и определено знаете как да предавате знанията така, че да ни бъдат полезни в живота. Продължавайте все така!

Апостолос Антопулос

Апостолос Антопулос

Най-доброто място в Пловдив за изучаване на чужд език. Много приятна обстановка с много добре подготвени преподаватели и отлично отношение. Благодаря ви LinguaMundi!

 

Курс в LinguaMundi: Немски А1

Радка Папазова

Радка Папазова

Във времето на глобалните комуникации владеенето на ангийски език е като отворена врата към неограничените възможности, които живота ни предоставя.  Благодаря на  Лингва Мунди за това, че с тяхна помощ вратата пред мен е все по-широко отворена! Стартирах обучението си по английски език в Лингва Мунди на почти базово ниво, като в момента уверено използвам ежедневно езика и смятам, че дължа това в голяма степен на страхотните преподаватели, увлекателно структурираните часове и добрата учебна система в школата. Без колебания препоръчвам Лингва Мунди на всеки един, който цени времето си и държи да получи качествено обучение. Страхотни сте приятели, продължавайте все така да оправдавате очакванията дори и на най-взискателните курсисти :)

Ивана Димитрова

Ивана Димитрова

Пиша ви да се похваля  с резултата на TOEFL (112/120)! Много съм доволна, че минах курса в Лингва Мунди и го направих най-накрая този TOEFL!

Веска Янева

Веска Янева

Самочувствието  по рядко е вродено, обикновено се добива от натрупване на знания. Благодаря  ви за това!

Корпоративен курс в LinguaMundi

Георги Куртев

Георги Куртев

В LinguaMundi с пълна сила важи правилото: Дойдох, видях, научих... Smile

Курс в LinguaMundi: Испански език

Ани Димитрова

Ани Димитрова

Курсът по испански език за мен беше голямо предизвикателство, защото това е различен от другите изучавани от мен езици. Хубавото в LinguaMundi е, че придобиваш знания през цялото време и едновременно с това срещаш нови и интересни хора и се забавляваш и сприятеляваш.

Курс в LinguaMundi: Испански език

Радостина Такова

Радостина Такова

LinguaMundi е мястото, където качественото образование е съчетано със забавлението. Много съм доволна от курса по испански език. Научих много нови неща, запознах се с интересни хора. Препоръчвам го на всички, които искат да се запознаят с този език.

Курс в LinguaMundi: Испански език

Владимир Царев

Владимир Царев

Много съм доволен от обучението и от професионализма на преподавателите. Не съжалявам, че избрах LinguaMundi, защото те наистина са една много добра езикова школа.

Курс в LinguaMundi: Немски език

Цветанка Добрева

Цветанка Добрева

LinguaMundi е не само мястото, където можеш да научиш различни езици, а и успяваш да намериш нови приятели. Място, където учението върви ръка за ръка със забавлението.

Курс в LinguaMundi: Испански език

Светлана Тодорова

Светлана Тодорова

В LinguaMundi изкарах две нива по английски и две по испански език. С помощта на високия професионализъм и огромното търпение на преподавателите успях за кратко време да се подготвя и успешно да издържа изпита CAE. А относно курсовете по испански език – те не само обогатяват езиковите познания на курсистите, но и ни запознават с латиноамериканската култура, традиции и дух. Да се учи език в LinguaMundi е забавно!

Курс в LinguaMundi: Испански език и CAE

Милена Илчева

Милена Илчева

Завърших подготвителен курс за ниво TOEFL в езиков център LinguaMundi. Това ми помогна, не само успешно да положа изпита, но и да усъвършенствам моите знания и умения, да срещна много интересни хора и да се забавлявам на срещите на езиковия клуб, организирани в школата. Затова и препоръчам LinguaMundi на всичките си приятели.

Курс в LinguaMundi: TOEFL 

Даниел Тодоров

Даниел Тодоров

В Лингва посещавах езиков курс сертификатно ниво и съм много доволен от професионалния начин на преподаване, атмосферата в групата и отношението на администрацията.

Курс в LinguaMundi: CAE

Мария Желязкова

Мария Желязкова

LinguaMundi напълно оправда очакванията ми за едно висококачествено чуждоезиково обучение благодарение на екипа от професионалисти. В LinguaMundi начинът на поднасяне на материала допринася за усвояването му с лекота и това от своя страна води до бързо изкачване в по-горните нива на владеенето на съответния език.

Курс в LinguaMundi: Upper-Intermediate

Донка Русева

Донка Русева

Езиков център LinguMundi наистина е най-доброто място за изучаване на английски език. Колективът от отлични учители ми даде много и ценни знания. Препоръчвам го на всички, които искат да подобрят нивото си на английски език.

Курс в LinguaMundi: Upper-Intermediate и Advanced

Таня Танева

Таня Танева

Това, което ми хареса най-много в LinguaMundi беше атмосферата – липсваше онази строгост, която винаги ме е притеснявала. През уроците правехме всичко с лекота и непринуденост, която ме амбицира да науча повече. Също така учителите бяха изключително приятелски настроени, винаги готови да помогнат и с тях може да се създаде ценно приятелство, което да остане за напред в бъдещето. Ако пак реша да посещавам курсовe, със сигурност ще бъде в LinguaMundi.

Курс в LinguaMundi: FCE и CAE

Димитър Николов

Димитър Николов

Учих английски език в LinguaMundi от ниво Elementary до ниво CAE. Резултатите, които постигнах в следствие на обучението си там, надхвърлиха всички мои очаквания и цели. Срещнах много нови приятели в подходяща атмосфера, занятия разпределени в удобен график и най-вече доказани професионалисти.

Курс в LinguaMundi: CAE

Георги Христозов

Георги Христозов

В LinguaMundi изучавам английски език и по точно се подготвям за FCE. Благодарение на приятната атмосфера, която цари в класната стая, а и групата, в която попаднах, с удоволствие ще продължа подготовката си за следващите сертификати. Смятам че тук ще достигна много висока степен в обучението ми по английски език.

Курс в LinguaMundi: FCE 

Бояна Кърмаджиева

Бояна Кърмаджиева

В LinguMundi изкарах курс по английски език Upper-Intermediate. Неочаквано за мен, курсът се превърна не само в средство за подобряване на езикови умения, но и място, където срещнах много интересни хора. Някъде между езиковите упражнения намирахме време за шеги, лични истории и смях - докато накрая на курса не разбрахме, че сме придобили нещо много по-ценно от новите знания (всички се представихме отлично на финалния тест), бяхме станали приятели.

Курс в LinguaMundi: Upper-Intermediate 

Гергана Ненчева

Гергана Ненчева

Аз съм филолог и имам високи изисквания към преподаването на чужд език. А Лингва Мунди покри тези мои изисквания и това е причината за завършените от мен 3-то и 4-то разг, 4-то станд при тях, както и продължаването ми към 5-то ниво. Но който и да е добър учител или което и да е добро училище, не може да постигне резултати без личната мотивация, упоритост, постоянство и труд на курсиста! В крайна сметка развитието на един човек  ( в каквото и да е ) зависи в най-голяма степен от самия него!

Курс в LinguaMundi: Intermediate & Upper Intermediate разговорни и Upper Intermediate общоезиков.

Рафаел Хачатрян

Рафаел Хачатрян

Започнах обучението си в LinguaMundi от ниво pre-intermediate и за две години успях да издаржа изпитите TOEFL и SAT1. В момента съм студент, на пълна стипендия, в Американски университет в България. Смятам, че обучението ми в LinguaMundi ми помогна да постигна този така важен успех за мен.

Курс в LinguaMundi: TOEFL

Виктория Генова

Виктория Генова

Казвам се Виктория Генова от Пловдив. Посещавах разговорен курс по английски език в Лингва. Това което ми хареса в него е, че няма излишна граматика, а подготовката изцяло е на разговорно ниво. Есента записах стандартен курс Upper-Intermediate. Той разбира се също има своите предимства, ако човек е силно мотивиран би могъл да научи много с помощта на преподавателите в Лингва.

Неда Бресковска

Неда Бресковска

LingiaMundi е една прекрасна школа, която ми предостави възможността да срещна страхотни хора и да получа стабилни знания. И най-важното, научи ме да се забавлявам, учейки английски език!

Курс в LinguaMundi: CAE

Радослав Илиев

Радослав Илиев

Започнах да посещавам класовете по английски език в LinguaMundi от ниво Intermediate. До този момент винаги съм бил на частни индивидуални уроци и бях доста скептичен за начина на обучение в група. С течение на времето обаче, се убедих в професионализма нa екипа и в ползите от груповия подход на обучение, проведен по правилния начин! Запознах се с много и интересни хора по време на курсовете и не на последно място продължих развитието си с LinguaMundi, където се подготвих от ниво Intermediate до успешно положен изпит за Certificate in Advanced English (CAE).

Курс в LinguaMundi: CAE

Елена Карапандова

Елена Карапандова

Езикът е лабиринт с хиляди посоки, в който за да вървиш уверено се нуждаеш от някой, който да те научи как да се ориентираш. В лицето на преподавателите от LinguaMundi аз виждам не само доказани професионалисти, които ми помогнаха да постигна целите си, но преди всичко вдъхновение и страхотни приятели. Днес, обръщайки се назад, виждам успеха, който придобитите знанията ми донесоха, но също и незабравимите, весели моменти, споделени с приятелите, които срещнах!

Курс в LinguaMundi: CAE

Златка Колева

Златка Колева

В LinguaMundi развих умението си да комуникирам на чужд език без притеснения - естествен резултат от професионализма на преподавателите, високото качество на обучението и отличните условия в школата. LinguaMundi даде летящ старт на развитието ми в областта на английския език и предлага блестящи възможности за реализация в България и чужбина.

Курс в LinguaMundi: CAE и Speaking Module

Божидара Ангелова

Божидара Ангелова

Посещаването на курсове в LinguaMundi ми предостави както възможност за боравене с тънкостите на езика и сигурност в приложението на натрупаните знания, така и безценен опит, който всеки, стремящ се към получаване на желания сертификат, трябва да натрупа!

Курс в LinguaMundi: CAE

Ангелина Ангелова

Ангелина Ангелова

Благодарна съм на курсовете в LinguaMundi за знанията по английски език, които ще бъдат изключително полезни за бъдещото ми развитие. Професионалното отношение и компетентността на преподавателите ми дадаха нужната увереност и ми помогнаха да достигна нужното ниво за справяне с изпита.

Курс в LinguaMundi: FCE

Николета Балабанова

Николета Балабанова

За пръв път посещавам езиков курс в LinguaMundi. Направи ми впечатление добрата обстановка и спокойната атмосфера за работа. Преподавателите са отзивчиви и компетентни. Обогатиха знанията ми по езика. Сега се чувствам много по-уверена и сигурна в уменията си. Намерих много нови приятели и бих препоръчала курса на други мои познати.

Курс в LinguaMundi: FCE

Александър Ангелов

Александър Ангелов

Тази година посещавах подготвителен курс за FCE в Езиков център LinguaMundi и единственото, което мога да кажа е, че съм страшно доволен. Преподаването е на високо ниво и работната обстановка е много приятна. В LinguaMundi, освен да подобрите езиковото си ниво, ще намерите и много приятели за цял живот.

Курс в LinguaMundi: FCE

Васил Вичев

Васил Вичев

Езиков център LinguaMundi удовлетвори всичките ми очаквания, като предостави пълна и цялостна учебна програма, която спомогна за правилното ми развитие при изучаването на английски език. Обучението в центъра ми остави приятни спомени, които ще помня цял живот.

Курс в LinguaMundi: FCE

Весела Гешева

Весела Гешева

От години посещавам Езиков център LinguaMundi и мога да кажа, че благодарение на това достигнах сегашното си ниво на английски! Благодарение на висококвалифицираните учители и възможността материалът да бъде обяснен повторно, в случай на затруднения, всеки курсист, посещавал школата, може да общува свободно на избрания език навсякъде по света.

Курс в LinguaMundi: FCE

Женя Желева

Женя Желева

За LinguaMundi съм слушала от сестра ми, която беше още от първите курсисти и успя да получи знания, които й позволиха да продължи образованието си в чужбина.

Сега, когато аз също като нея изучавам немски език в Езиков център LinguaMundi, съм убедена, че това е правилното място за мен. Място, в което курсистите получават трайни и качествен  и знания в една изключително приятна обстановка.

Курс в LinguaMundi: Немски език

Радослав Иванов

Радослав Иванов

За мен LinguaMundi е не само място където можеш да получиш знания, но и да намериш нови приятели. Място където истински професионалисти дават всичко от себе си за да може всеки един ученик да получи максимум познания. Ще препоръчам LinguaMundi на всичките си приятели.

Курс в LinguaMundi: Intermediate

Нели Иванова

Нели Иванова

Една китайска поговорка гласи: "Да отделиш цяла година, за да откриеш подходящия учител е по-важно и от цели три години учене." В Lingua Mundi открих в лицето на преподавателите си не само професионалисти и перфекционисти в преподаването на чужди езици, но и приятели. Започнах изучаването на английки език от ниво Pre-Intermediate, а днес мога да се похваля със сертификат CAE на Cambridge University, което аз приемам не само за мой личен успех, но и за заслуга на моите учители, които ми помогнаха да стигна до тук. Затова - едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Курс в LinguaMundi: CAE

Виолета Желева

Виолета Желева

Езикът е богатство, което разкрива пред човек един необятен хоризонт.

Благодарение на разговорния модул в LinguaMundi се потопих в тънкостите на езика и най-вече - придобих увереност, което ми помогна да се справя с устния изпит на CAE.

Човек винаги има избор- въпросът е да избере правилния път!

Курс в LinguaMundi: Speaking module (CAE)

Олиана Бойкинова

Олиана Бойкинова

Посетила съм два курса в езиково училище LinguaMundi. С голямо удовлетворение споделям прекрасните си впечатления от начина и методите на преподаване, подбора на използваните учебни помагала, маниера на преподавателя ми Вероника Маврудова. След всеки преминал курс се чувствам по-уверена и по-спокойна по отношение знанията си по английски език. Имам намерение да продължа, като включа и членове от моето семейство в езиково училище LinguaMundi. Препоръчвам го на всеки, желаещ да потъне в познанието на езика. Курс в LinguaMundi: Intermediate и Upper intermediate

Lingua mundi